Д-р Владимир Вълчев остава директор на Здравната каса във Видин

Снимка: Радио ВИДИН

Приключи конкурсът за избор на директор на Районната здравноосигурителна каса (РЗОК). Д-р Владимир Вълчев започва нов 4-годишен мандат като директор на РЗОК–Видин от седми декември 2017г., съобщават от институцията.

Конкурсът за избор на директор на Районната каса във Видин (както и на други Каси в страната) се проведе на 28 ноември в град София в Централното управление на Националната здравноосигурителна каса. И в двата етапа на конкурса досегашният директор на РЗОК-Видин д-р Владимир Вълчев е показал отлични резултати. 

И в новия мандат д-р Вълчев ще продължава да отстоява принципите на пълна прозрачност и отчетност на публичните разходи и лична отговорност както от него, така и от ръководителите на лечебни заведения, допълват от Касата. 


Вижте още

466 килограма среден добив пшеница в Монтана

245 000 декара с пшеница са ожънати до момента в Монтанско, съобщиха от Областна дирекция “Земеделие”. Средният добив от декар е 466 кг. Най-добри са добивите в Медковец и Якимово над 500 кг от декар. Земеделците, които са успели да ожънат преди валежите, са прибрали повече зърно. Дъждовете и бурните ветрове на места са уронили зърното. Към момента..

публикувано на 19.07.18 в 13:43

Наградиха участниците в конкурса за най-патриотичен клас във Враца

Наградиха участниците в конкурса за най-патриотичен клас на церемония, която се проведе в заседателната зала на общинската управа на Враца. Кметът Калин Каменов , който днес имаше още един повод за радост, тъй като беше рожденик, поздрави финалистите:  „За мен е удоволствие, че тази година към инициативата се присъединиха двойно повече..

публикувано на 19.07.18 в 13:34

Лесото в Берковица осигурява практика на реални работни места

Двадесет ученици от 10 и 11 клас на ЛПГ – гр. Берковица започнаха  работа. Гимназията е сключила договори с шестима работодатели, при които учениците ще отработят по 240 часа и ще получат възнаграждение в размер на 300 лева. Практикантите са доволни от тази възможност. Никол Генова ще работи в Държавно горско стопанство в Берковица:..

публикувано на 19.07.18 в 13:21

Извънредно заседание на Областната епизоотична комисия във Враца

Заместник областният управител на Враца Мирослав Комитски проведе извънредно заседание на Областната епизоотична комисия. Срещата е свикана във връзка с възникнали огнища на особено заразни болести по животните – Инфлуенца /грип/ по птиците и Чума по дребните преживни животни в областите Бургас и Ямбол и с цел недопускане разпространението на..

публикувано на 19.07.18 в 12:40

Журналист представи книга в Белоградчик

Библиотеката при НЧ „Развитие 1893г.” организира среща с журналистът от БНР Румен Стоичков. На нея той представи най – новата си книга „Сърце на длан”. В началото библиотекарката Румяна Георгиева запозна накратко годтите с творческия път на госта:  „Двадесет и шест години работи като журналист в БНР. А първите му анкети, интервюта и репортажи са..

публикувано на 19.07.18 в 12:33

Жителите на две берковски села са готови да затворят път Е-79

Над 100 жители на селата Замфирово и Пърличево излязоха на протест заради пропадналия път, който не позволява движение между двете села. Преди повече от година на пътя се образува голяма дупка, която все още не е запълнена. Това е голям проблем за хората, каза за Радио Видин кметът на Пърличево Пламен Ангелов : "Пътят е пропаднал доста, в момента е..

публикувано на 19.07.18 в 09:34