Маскирани вилняха във видинско заведение

Снимка: Радио ВИДИН

На 6 януари около 00.10 часа в дежурната част на полицията е подаден сигнал, че неизвестни с маски нахлули в заведение на пл. "Бдинци" във Видин. С метални бухалки започнали да бият двама от обслужващия персонал, да чупят инвентар и да блъскат по бара, след което избягали в неизвестна посока. Дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, предприети са оперативно-издирвателни действия за разкриване на авторите на деянието. Стойността на нанесените щети е в процес на установяване. Работата на разследващите по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Вижте още

Снимката на 26 април 2018 година

Панорама на профилираното и професионално образование се проведе във Видин. Училища от общината представиха утвърдения си план-прием за учебната 2018/2019 година по избран от тях начин и чрез разнообразни рекламни материали. Затвориха детското отделение на врачанската МБАЛ „Христо Ботев“. Според пресцентъра на най-голямото лечебно заведение,..

публикувано на 26.04.18 в 18:00

Изложба показва Монтана през вековете

“Монтана през вековете - делници и празници” е мотото на новата музейна експозиция, подредена в Регионалния историческия музей в града. Откриването беше от 11.00 часа в Експозиционната зала. Повече за експозицията разказа  Ваня Иванова , директор на монтанския музей: "Изложбата, както личи от нейното заглавие, представя артефакти от..

обновено на 26.04.18 в 16:44

Затвориха детското отделение на болницата във Враца

Затвориха детското отделение на врачанската МБАЛ „Христо Ботев“ . Според пресцентъра на най-голямото лечебно заведение, педиатрията е заключена, заради предписание от Регионална здравна инспекция (РЗИ) във Враца , която наредила дезинфекциране на отделението след бум от болни деца от ротавирус. От РЗИ обаче опровергаха тази информация, като..

публикувано на 26.04.18 в 16:38
Зорница Даскалова, изпълнителен директор на Агенция по вписванията

Електронни услуги помагат при вписванията

Във Враца събраха юристи, съдии по вписванията, адвокати и специалисти от общински администрация от целия Северозапад, за да обсъдят надграждането на имотния регистър при съгласуването му с кадастралния регистър и предоставянето на електронни услуги. Инициативата е по проект, съобщи Зорница Даскалова , изпълнителен директор на Агенция по..

публикувано на 26.04.18 в 15:44

Съветниците в Монтана определиха носителите на почетния знак

С почетен знак на община Монтана ще бъдат удостоени четирима граждани. Най-високото почетно отличие се присъжда за особени заслуги за развитието и популяризирането на града. На редовното си заседание общинските съветници в Монтана разгледаха кандидатурите. След тайно гласуване се получиха следните резултати: Актьорът Петър Митев ще бъде удостоен..

публикувано на 26.04.18 в 15:31

Панорама на образованието се провежда във Видин

Панорама на профилираното и професионално образование се провежда във Видин . Всички училища от общината представят утвърдения си план-прием за учебната 2018/2019 година по избран от тях начин и чрез разнообразни рекламни материали , каза началникът на Регионално управление на образованието във Видин- Веселка Асенова : "Приканваме жителите на..

публикувано на 26.04.18 в 14:50