Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Все още няма достъп до Делейна с автобус

Снимка: Радио Видин

За втори пореден движението на автобусите до видинското село Делейна остана ограничено

"И вчера пътувахме само до Тияновци, защото условията не позволяват повече", каза Соня Николова, управител на транспортната фирма, която обслужва линията до Делейна.

Днес ще бъде направен нов опит автобусът да стигне до селото.

"Днес ще се пробваме да стигнем до Делейна, но има течове отгоре и снегът се топи. Пътят остава заледен, проходимост почти няма", допълни Соня Николова.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Снимката на 7 юни 2024 година

Днес е последният ден от официалната предизборна кампания за изборите "2 в 1", които ще се проведат тази неделя. Кампаниите на политическите формации и агитацията за кандидатите за народни представители и тези за евродепутати приключва в 24 часа тази нощ. Утре, 8 юни, е "Ден за размисъл", в който Изборният кодекс забранява и оповестяването и..

публикувано на 07.06.24 в 18:00
Даниел Боянов, председател на Районната избирателна комисия във Видин

254 са избирателните секции в област Видин

Общо 254 избирателни секции са сформирани в област Видин . В 124 от тях ще се гласува с машина, каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) във Видин Даниел Боянов . Около 2000 души ще бъдат ангажирани в секционните комисии в изборния ден. По 80 хиляди бюлетини са разпределени за двата вида избори - за Народно събрание и за Европейски..

публикувано на 07.06.24 в 16:26

102-ма членове на секционни комисии в Монтанско са подменени от партиите

Районната избирателна комисия в 12 многомандатен избирателен район Монтана е готова за изборите 2 в 1 в неделя. Към 5% от членовете на секционните избирателни комисии ( СИК ) са били подменени, съобщи говорителят Петко Петков:   "Общо секционните избирателни комисии стават 296. Назначени са общо 2274 членове на СИК в област Монтана. Издадени..

публикувано на 07.06.24 в 16:04

Отпускат средства за основен ремонт на паметника на Ботев във Враца

Служебният кабинет осигурява необходимите 780 000 лева за основен ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца , съобщават от пресслужбата на Министерския съвет. Правителственото решение е във връзка с писмо от Община Враца до министър-председателя Димитър Главчев за финансова подкрепа. Експертните оценки са, че състоянието на статуята..

публикувано на 07.06.24 в 14:36

Проект обновява базата и оборудването на домашния патронаж в Борован

От началото на месеца официално започна проектът на Община Борован за „Оборудване и обзавеждане на материалната база на Домашен социален патронаж“. Договорът за съвместна дейност между местната управа и Фонд „Социална закрила“ вече е факт, съобщиха от администрацията на кмета Иван Костовски. Припомняме, че в началото на месец май проектното..

публикувано на 07.06.24 в 14:00

Националната кампания "Започни млад" набира участници

Стартира записването за новото издание на Националната кампания "Започни млад" .  Социално-образователната инициатива се реализира под формата на предприемачески състезания, а за първи път тази година в проявата ще бъде включено и състезание, свързано с професионалната реализация на участниците, обясни за Радио ВИДИН Пламен Попов - учредител и член..

публикувано на 07.06.24 в 13:00

Започна записването за лятната академия в Берковица

Центърът за обществена подкрепа в Берковица организира б езплатна лятна академия за деца и младежи. Тя ще се провежда занимания всеки петък на седмицата,   от 1 юли до 31 август,  от 10:00 до 12:00 часа. Лятната академия се организира за втора поредна година и този път ще бъде два месеца, а не само през юли, както е било през 2023 година, уточни..

публикувано на 07.06.24 в 12:30