Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж загина при тежка катастрофа на Е-79 край Видин

| обновено на 08.03.18 в 10:56
8
Снимка: Радио Видин

Мъж на около 50 години е загинал при тежка катастрофа на международния път Е-79 край Видин тази сутрин, съобщиха от Спешния център във Видин, където сигналът за произшествието е постъпил малко след 4 часа. Според първоначалните данни турски товарен автомобил „МАН” навлиза в насрещната лента и се блъска в микробус „Ивеко” с видинска регистрация до разклона за село Ивановци, съобщават от полицията. Загинал е шофьорът на буса, самоличността му е в процес на установяване. Водачът на тежкотоварния автомобил е с леки наранявания. Причината за катастрофата е в процес на установяване. Временно движението по пътя Видин - Монтана в района на с. Ивановци е ограничено за всички моторни превозни средства. Обходният маршрут е по второкласния път Дунавци - Арчар - Добри дол; Добри дол - Тополовец; Тополовец - Ружинци и обратно, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Близо 57 000 фалшиви стоки задържани на двата моста между България и Румъния

56 949 фалшиви стоки – чанти, панталони, блузи, парфюми и други, носещи логата на световноизвестни брандове, са задържани при четири проверки на Дунав мост при Видин и Дунав мост при Русе. Нарушенията са установени в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, в която участват смесени екипи от Агенция „Митници", ГД „Гранична..

публикувано на 23.05.24 в 10:10

Глаголицата "оживява" в Оряхово

В навечерието на Деня на св. братя Кирил и Методий в  Оряхово 400 ученици, учители и общественици ще участват в изписването на буквите на глаголицата като жива картина. Инициатор и организатор на проявата е местната управа в Оряхово.  Събитието ще се проведе на площад "Дико Илиев" днес от 18 часа, каза г лавният секретар на общината Христина Цонева:..

публикувано на 23.05.24 в 09:51

Предвижда се плащането на таксата за Дунав мост 2 да става и онлайн

Предстои следваща среща в района на граничния пункт при Видин да се проведе среща на институции, които имат отношение към трафика по Дунав мост 2 и превозвачи. Това каза заместник-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев след среща с браншови организации в София. Увери, че в  рамките на своите компетентности министерството ще направи всичко..

публикувано на 23.05.24 в 07:50

Снимката на 22 май 2024 година

МВР прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат. Това каза заместник-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев пред медиите след  среща с представители на транспортния бранш  във връзка с трафика на пункта...

публикувано на 22.05.24 в 18:05

Отчуждават имоти за обхода на Оряхово

Решение за отчуждаване на имоти - частна собственост, необходими за изграждането на обход на град Оряхово , взе Министерски съвет на свое заседание днес, съобщават от правителствената пресслужба. Обходът е част от проекта за второкласния път  Мизия - Оряхово - Крушовене. Имотите се намират в землищата на град Оряхово, селата Лесковец и Селановци,..

публикувано на 22.05.24 в 17:36

МВР ще съдейства за облекчаване трафика на Дунав мост при Видин

МВР прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат. Това каза заместник-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев пред медиите след среща с представители на транспортния бранш във връзка с трафика на пункта, съобщава..

публикувано на 22.05.24 в 17:29

Нов младежки център бе открит в Монтана

Новопостроената сграда на младежкия център в Монтана  бе открита с  празничен водосвет  . Сградата е със застроената площ е 1400 кв. В нея има административни офиси, кабинети, библиотека, читалня, семинарна зала с капацитет 20 места, голяма зала с капацитет 80 места, салон за танци и гимнастика, хотелска част с 15 стаи, 2 мини боулинг писти в..

публикувано на 22.05.24 в 17:10