Представяме ви Мис и Мистър Видин 2018

Снимка: Радио ВИДИН

"Мис и Мистър Видин 2018"- Вероника Йорданова и Антон Ангелов, гостуваха на Радио ВИДИН. Те спечелиха съревнованието за красота в края на октомври на церемония във Видин. "Мис Видин" е 17 годишна и учи в ПГ "Проф. д-р Асен Златаров", специалност "Организация на хотелиерство". "Мистър Видин" е на 22 години и емладши инспектор в Районното управление на полицията в Белоградчик. Вероника и Антон са модели, имат богат опит и като актьори в реклами и музикални видеоклипове. 
Той е на модния подиум от 5 години:
"В началото не знаех как се дефилира и за какво въобще става въпрос, но с времето се свиква."
Тя признава, че не се е затруднила на конкурса.
Двамата подготвят благотворителна кампания. Каква е тя- чуйте в звуковия файл.

Вижте още

В "Музикална зона" на 24 януари 2019 слушаме етно джаз 2

Джазът е стил в музиката, който се асимилира от страните в цял свят. Всеки етнос заимства от джаза, същевременно давайки своя уникален принос към него. Така се получава симбиозата, наречена "етно джаз". Продължаваме околосветското си пътешествие чрез музика, отивайки до Куба и Бразилия , след което се пренасяме в Азия, докосвайки се до джаз..

публикувано на 24.01.19 в 09:00

Ще бъде ли решен проблемът с пощата на село Градец?

Пенсионерите от видинското село Градец всеки месец чакат парите си под открито небе. Причината- пощенската станция няма чакалня и възрастните хора трябва да стоят с часове на студ през зимата и на жега през лятото. Така е от години, недоволстват пенсионерите и настояват за решение: "Сега не вали, а колко пъти вали и ние седим тук на дъжда... I на..

публикувано на 23.01.19 в 13:33

Предлагат промени в Закона за пчеларство, от бранша негодуват

До края на месеца се очаква в Народното събрание да бъдат внесени текстове за законодателни промени в Закона за пчеларството. Инициативата е на работна група от ВМРО. В законопроекта са залегнали някои от основните искания на пчеларите, които протестираха в края на миналата година, търси се мнението и на браншовите организации. Сред вносителите е..

публикувано на 22.01.19 в 17:45

Няма ваксина срещу фалшивите новини

В последните дни в интернет пространството се завъртя информация за обявена грипна епидемия във Видин, каквато всъщност към момента на излизането на тази статия няма. Появата на тази фалшива новина е съвсем прозаична. Във Фейсбук  някой споделя  стара новина на Радио Видин (може би от 2017 г. или 2018 г.) , която е препубликувана от врачанска..

публикувано на 22.01.19 в 16:19

Д-р Емилия Елисеева: В сезона на грипа избягвайте моловете, водете децата в парка

Увеличават се болните от остри респираторни заболявания в област Видин. Заболеваемостта за последната седмица е 199 на 10 000 души от населението. Най-засегнати са децата до 4 -годишна възраст, следват тези от 5 до 14 години. Макар че се случва в детските кабинети да идват пациенти с грипоподобни симптоми, изолиран грипен щам досега във Видин няма,..

публикувано на 21.01.19 в 17:35

Енрико Масиас в "Музикална зона"

  Енрико Масиас е френски певец и актьор от еврейски произход. Роден е във френски Алжир през 1938 година. Рожденото му име е Гастон Гренасиа. Започва да пее и свири още на 15 годишна възраст. По-късно работи като учител и продължава музикалната си кариера. В началото на 60-те положението става опасно и непоносимо поради войната за независимост на..

публикувано на 21.01.19 в 09:44