Задава ли се нов хаос с подмяната на касовите апарати

Снимка: Радио Видин

Съществува опасност подмяната на касовите апарите да предизвика хаос, подобен на този с електронните винетки в началото на 2019 година. Това прогнозира Вилхелм Павлов собственик на сервиз за поддръжка на касови апарати във Видин: "Сроковете засега са същите- 30 март за регистрираните по ДДС и 30 юни за нерегистрираните по ДДС. Засега, обаче продаваме касови апарати само на един производител. Другите производители изчакват ... Задава се нов хаос с касовите апарати, подобно на винетките, защото срокът е много кратък. От НАП казват, че той е изпълним, но според нас е много малък." - коментира Вилхелм Павлов собственик на сервиз за поддръжка на касови апарати във Видин.

Вижте още

Откриха нелегален тютюн във Видин

Специализирана полицейска операция по превенция на престъпността се извършва на територията на град Видин, съобщиха от Областната дирекция на полицията. Проверки се извършват и в района на Общинския пазар, където бе открит тютюн без български акцизен бандерол, видя репортер на Радио Видин.  Подробностите за резултатите от операцията ще бъдат..

публикувано на 20.08.19 в 11:25
МБАЛ

Избраха кой да оглави Кожния център във Враца

Общинският съвет във Враца ще одобри на следващото си редовно заседание следващия управител на Центъра за кожно-венерически заболявания в града. За такъв се очаква да бъде предложен настоящият главен счетоводител на лечебното заведение Иво Николов, който беше единственият кандидат. Конкурсът беше обявен, след като предишният управител на..

публикувано на 20.08.19 в 08:54

Вокалът на „Юрая Хийп" Джон Лоутън и Б.Т.Р. с концерт в навечерието на Врачанския панаир

Мащабен концерт на легендарния солист на рок бандата „Юрая Хийп“   Джон Лоутън и музикантите от култовата група Б. Т. Р. ще се проведе във Враца. Концертът ще се състои на 13 септември, ден преди началото на Врачанския есенен панаир , съобщават от общината. Официалното откриване на 131-то издание на традиционното есенно изложение е на 14 септември...

публикувано на 19.08.19 в 17:44

Военни унищожиха граната, открита край язовир Огоста

Корозирала ръчна граната, открита край язовир Огоста , е унищожена от военнослужещи, съобщават от Министерството на отбраната . Днес, 19 август, формированието за овладяване и преодоляване на последствията от бедствия (ФОППБ) от 10 механизиран батальон – Враца от състава на Бригадното командване, с ръководител старши лейтенант Петър Петров, разузна и..

публикувано на 19.08.19 в 17:13

Снимката на 19 август 2019 година

Отделението по неврология на видинската болница   работи и в момента , заявиха от Министерството на здравеопазването в отговор на Радио Видин. Предприети са всички необходими мерки за стабилизирането и функционирането му в съответствие с медицинските стандарти в областта, посочват от ведомството. Горни Лом е единственото село в община Чупрене,..

публикувано на 19.08.19 в 18:05

Кула отбеляза своя празник

Празничната програма за Деня на Кула започна с водосвет и продължи с тържествена сесия на Общинския съвет. Заседанието бе открито със звънец и изпълнение на химните на България и обединена Европа. Последваха и поздравителни думи от председателя на общинския съвет д-р Димитър Цанков: "През 1991 година общинските съветници на Кула взимат решение..

публикувано на 19.08.19 в 16:28

Автобуси от висок екологичен клас ще обновят автопарка на Враца

14 автобуса ИСУЗУ ще закупи Община Враца на лизинг. Новите превозни средства ще са дизелови, нископодови и ще  отговарят на всички европейски регламенти и директиви. Те ще имат климатична система, вентилация и обособени места за инвалиди.  Автобусите ще покрият нуждите на транспортната схема както в града, така и в населените места на община Враца...

публикувано на 19.08.19 в 16:05