Часът на репортера

Some Details

Ще спрат ли междусъседските войни?

10 години след приемането на Закона за управление на етажната собственост предстои той да претърпи сериозни промени. До 15 април Министерството на регионалното развитие и благоустройството приемаше предложения. Какви точно трябва да са корекциите и..

публикувано на 22.04.19 в 15:44

Старини на село – привилегия или присъда?

Струва ли си да мислим за това отрано или не,независимо къде живеем на село или в голям град? Тези и още въпроси ще провокираме в „Часът на репортера“ този вторник. Кой трябва да се погрижи за най-трудните години на старите хора: те самите, близките им или..

публикувано на 16.04.19 в 09:37

Кризата във фокуса на "Часът на репортера"

Очаква ли се нова финансова криза и как ще се отрази тя на България? За предстояща рецесия ли става дума или за забавяне в икономическия растеж? На въпросите отговарят Десислава Николова от Института за пазарна икономика и Добрин Иванов – изпълнителен..

публикувано на 02.04.19 в 08:58

"Часът на репортера" - за качеството на млечните и месните продукти

Какво слагаме в чинията си – след въвеждането на редица забрани и затегнат контрол, вдига ли се качеството на месните и млечните продукти? Отговор на този въпрос търсим в предаването „Часът на репортера“ днес. Ще чуем Иван Грънчаров от Асоциацията на..

публикувано на 26.03.19 в 09:20
Река Камчия след вливането на река Врана в нея.

Състоянието на язовирите, речните корита, дигите и деретата - тема на предаването "Часът на репортера"

В актуалното издание на предаването "Часът на репортера" на Радио Шумен на 19.03.2019 г. от 11 до 12 часа можете да проследите: - Кои институции следят, координират и извършват работата по осигуряване на безопасността и правилното функциониране на..

публикувано на 19.03.19 в 09:05

Пари за здраве, хвърлени на вятъра

Защо хората губят вяра в наложените медицински практики и избират да се лекуват със съмнителни апарати, управлявани от неспециалисти? Все повече кабинетите предлагат квантово лечение, биорезонанс, светкавични тестове за поносимост към храни и снимки на..

публикувано на 11.03.19 в 16:48

В кварталната аптека

Нова европейска директива за верификация на лекарствата влезе в сила от 9 февруари и разбуни духовете сред фармацевтичното съсловие. Какво променя директивата и кого засяга тази промяна? Имаме ли равен достъп до фармацевтични грижи? Очаквайте..

публикувано на 05.03.19 в 09:14

Абе аз колко акции имам?

Ако си задавате този въпрос значи ние ви каним в предаването „Часът на репортера“ днес от 11,00, за да знаете как да си отговорите на въпроса. Масовата приватизация е темата на времето до 12,00, в което ще търсим отговор на въпроса: Какво се случва с акциите..

публикувано на 26.02.19 в 10:01

Дякона във виртуалния свят

Възможно ли е Васил Левски да стане герой в компютърна игра или как представяме историята ни през дигиталните технологии? На тези въпроси търсим отговор в днешното издание на „Часът на репортера“. Наши съучастници са възпитаниците на ОУ „Тургенев“ в..

публикувано на 19.02.19 в 09:21

Болница във Върбица- необходимост или излишен лукс?

Когато говорим за здравеопазването в България, обикновено става дума за проблеми- недостиг на пари, дефицит на кадри, песимистични прогнози. На този фон новината, че във Върбица вдигат болница звучи почти екзотично. „Болница във Върбица-..

публикувано на 11.02.19 в 14:38