Часът на репортера

Some Details

Ще бъде ли ремонтирано читалището в село Пет могили след направения ремонт

Читалището в николакозлевското село Пет могили е главният ни сюжет в днешното издание на "Часът на репортера". И по – точно какви са резултатите от направения ремонт там за над 500 хил. лева. Ще чуете една история, която можете да съотнесете към много..

публикувано на 18.04.17 в 09:23

Как да възродим българските села?

Колко от вас са прекарвали детството си на село при баба и дядо? Там, където забраните свършват и започва безгрижието. Как тичахме боси по поляните, крадяхме от черешите на съседа, играехме с ластик, на дама, на стражари и апаши, и се прибирахме по..

публикувано на 13.03.17 в 13:01

Живеем ли живот втора употреба?

Дрехите, автомобилите, частите за автомобили, жилищата, книгите – голяма част от това, което купува българинът е втора употреба. Живеем ли живот втора употреба? Този въпрос ще поставим днес в „Часът на репортера”. Ще направим „шопинг разходка” в..

публикувано на 07.03.17 в 09:03

В "Часът на репортера" на 28 февруари очаквайте:

Грижата за психичното здраве- традиционно неглижирано от българите излиза на преден план през последните години. Как да овладяваме състоянията на депресия и тревожност и как се работи за превенция на самоубийствата в България? Това е темата в „Часът..

публикувано на 28.02.17 в 09:55

«Часът на репортера», 21 февурари 2017 г.

Как да се предпазим от некоректни работодатели. За това ще говорим в «Часът на репортера» на 21 февруари между 11 и 12 ч. Ще тръгнем от един конкретен пример. Адвокат по трудово право ще заостри вниманието ни към някои практики, ползвани от некоректни..

публикувано на 21.02.17 в 10:00

Часът на репортера - интересен и забавен 14 февруари

  Докато отпивате от любимото си вино днес, ние в предаването ,,Часът на репортера” на Радио Шумен ще се опитаме да намерим отговор на темата : ,,Стара слава или бъдеще за винарството в североизточния регион на България?”. Освен сериозната, ще се..

публикувано на 14.02.17 в 08:43

Часът на репортера обсъжда бюджета за култура на Община Шумен

Часът на репортера на Радио Шумен дискутира бюджета за култура, който отделя Община Шумен през 2017 г. Кои са мотивите за повишаването му, какво носи след себе си по-голямата сума, предназначена за сектора, ще има ли нови акценти в културния..

публикувано на 06.02.17 в 16:58

"Часът на репортера" на 31 януари - Шумен като туристическа дестинация

Шумен е туристическа дестинация №1, Мадарският конник е глобален символ на България. Това е изборът на хората, направен чрез електронно гласуване в интернет. Достатъчно ли е това за развитието на туризма в района? Как чрез новите технологии в новата..

публикувано на 31.01.17 в 09:50

Анонс "Часът на репортера" на 24.01.

Бизнес средата и възможностите за инвестиции в Шуменска област ще са във фокуса на предаването „Часът на репортера“ по радио Шумен“ на 24 януари. Ще дадем думата на хората, които правят бизнес, ще чуем и експертите. Какви са основните проблеми, с..

публикувано на 23.01.17 в 12:02

"Часът на репортера" на 17 януари

В „Часът на репортера” ще говорим за частните ветеринари. За пореден път средствата, заработени от тях, които трябваше да се изплатят в края на миналата година, все още липсват. „Когато сме необходими на държавата за спешни имунопрофилактични..

публикувано на 16.01.17 в 15:47