Часът на репортера

Some Details

Да оцелеем на пътя - акцент в днешното издание на "Часът на репортера"

Шофьор или пешеходец? Коя категория участници в движението има по-рисково поведение на пътя? Какво сочи статистиката? Какво казват водачите на моторни превозни средства? На какво успяват да ги научат инструкторите по време на шофьорския курс?..

публикувано на 30.05.17 в 09:10
Творби от изложбата

На #Кой му е нужно отпадането на пълния член?

В предаването „Часът на репортера” ще направим разследване по въпроса „На кой му е нужно отпадането на пълния член” – една тема в навечерието на 24 май - автентичният български празник, който чества писмеността ни. В днешното издание ще се..

публикувано на 23.05.17 в 08:20

"Часът на репортера": На пазар за фалшиви документи или още един начин да изгорим с пари

В интернет можеш да срещнеш всичко, можеш да купиш и да продадеш всичко – включително и документи. Безброй са обявите, които предлагат издаване на шофьорски книжки и дипломи. Дали обаче се стига до крайния продукт или е още един от начините..

публикувано на 16.05.17 в 10:47

Часът на репортера с издание, посветено на подлезите в Шумен

Часът на репортера на Радио Шумен във вторник, 25.04.2017 година от 11 до 12 часа, ще има издание, посветено на подлезите в Шумен. В рамките на един час ще чуете репортерска проверка за състоянието на подлезите, анкета с минувачи по шуменските улици,..

публикувано на 24.04.17 в 16:15

Ще бъде ли ремонтирано читалището в село Пет могили след направения ремонт

Читалището в николакозлевското село Пет могили е главният ни сюжет в днешното издание на "Часът на репортера". И по – точно какви са резултатите от направения ремонт там за над 500 хил. лева. Ще чуете една история, която можете да съотнесете към много..

публикувано на 18.04.17 в 09:23

Как да възродим българските села?

Колко от вас са прекарвали детството си на село при баба и дядо? Там, където забраните свършват и започва безгрижието. Как тичахме боси по поляните, крадяхме от черешите на съседа, играехме с ластик, на дама, на стражари и апаши, и се прибирахме по..

публикувано на 13.03.17 в 13:01

Живеем ли живот втора употреба?

Дрехите, автомобилите, частите за автомобили, жилищата, книгите – голяма част от това, което купува българинът е втора употреба. Живеем ли живот втора употреба? Този въпрос ще поставим днес в „Часът на репортера”. Ще направим „шопинг разходка” в..

публикувано на 07.03.17 в 09:03

В "Часът на репортера" на 28 февруари очаквайте:

Грижата за психичното здраве- традиционно неглижирано от българите излиза на преден план през последните години. Как да овладяваме състоянията на депресия и тревожност и как се работи за превенция на самоубийствата в България? Това е темата в „Часът..

публикувано на 28.02.17 в 09:55

«Часът на репортера», 21 февурари 2017 г.

Как да се предпазим от некоректни работодатели. За това ще говорим в «Часът на репортера» на 21 февруари между 11 и 12 ч. Ще тръгнем от един конкретен пример. Адвокат по трудово право ще заостри вниманието ни към някои практики, ползвани от некоректни..

публикувано на 21.02.17 в 10:00

Часът на репортера - интересен и забавен 14 февруари

  Докато отпивате от любимото си вино днес, ние в предаването ,,Часът на репортера” на Радио Шумен ще се опитаме да намерим отговор на темата : ,,Стара слава или бъдеще за винарството в североизточния регион на България?”. Освен сериозната, ще се..

публикувано на 14.02.17 в 08:43