Часът на репортера

Some Details

Рискови шофьори ли са възрастните хора?

Малко са хората, които се наемат с еднозначен отговор дали възрастните шофьори са по-рискова категория участници в движението. В предаването "Часът на репортера" от 11 до 12 ч. по Радио Шумен ще разнищим темата в опит да я разгледаме от всички посоки. Ще..

публикувано на 02.10.17 в 16:54

Какво ядат децата в училище?

Със старта на новата учебната година отново си задаваме въпроса – „Какво ядат децата ни в училище?. Получават ли пълноценна и разнообразна храна?“.   Ще чуете мнения на  деца,родители, училищни директори и контролни органи. „Училищното..

публикувано на 26.09.17 в 09:19

Закъснели назначения, но не и старт на новия творчески сезон.

Как новите ръководства от тази есен на драматичните театри в региона ще спазят заръките на зам.министър Румен Димитров, трупите в Шумен, Разград и Търговище да имат общ афиш, като правят само по 3-4 заглавия годишно, но после си разменят..

публикувано на 19.09.17 в 15:27

Какво ни струва 15 септември?

На този въпрос ще потърсим отговор в предаването „Часът на репортера“ на 12 септември. Дни преди началото на учебната година ще ви срещнем и с хората, които подготвят първият учебен ден, но чиято работа, усилия и грижи остават в сянка. Ще ви..

публикувано на 12.09.17 в 10:14

Ще бъде ли спасен Мадарският конник?

Какво е състоянието на Мадарския конник – глобалния символ на България? Ще издържи ли скалният релеф още 1300 години? Какво се случи с неговото опазване след немалкото кампании и проекти, свързани с паметника на ЮНЕСКО? Защо имаше подмяна в..

публикувано на 20.06.17 в 08:51

Защитени ли са защитените територии в България?

Националните и природни паркове, резерватите и природните забележителности , известни още като защитени територии, заемат едва 5% от територията на България , въпреки че страната е на едно от първите места в Европа по богата и запазена природа...

публикувано на 13.06.17 в 09:10

Да оцелеем на пътя - акцент в днешното издание на "Часът на репортера"

Шофьор или пешеходец? Коя категория участници в движението има по-рисково поведение на пътя? Какво сочи статистиката? Какво казват водачите на моторни превозни средства? На какво успяват да ги научат инструкторите по време на шофьорския курс?..

публикувано на 30.05.17 в 09:10
Творби от изложбата

На #Кой му е нужно отпадането на пълния член?

В предаването „Часът на репортера” ще направим разследване по въпроса „На кой му е нужно отпадането на пълния член” – една тема в навечерието на 24 май - автентичният български празник, който чества писмеността ни. В днешното издание ще се..

публикувано на 23.05.17 в 08:20

"Часът на репортера": На пазар за фалшиви документи или още един начин да изгорим с пари

В интернет можеш да срещнеш всичко, можеш да купиш и да продадеш всичко – включително и документи. Безброй са обявите, които предлагат издаване на шофьорски книжки и дипломи. Дали обаче се стига до крайния продукт или е още един от начините..

публикувано на 16.05.17 в 10:47

Часът на репортера с издание, посветено на подлезите в Шумен

Часът на репортера на Радио Шумен във вторник, 25.04.2017 година от 11 до 12 часа, ще има издание, посветено на подлезите в Шумен. В рамките на един час ще чуете репортерска проверка за състоянието на подлезите, анкета с минувачи по шуменските улици,..

публикувано на 24.04.17 в 16:15