Денят на совите

Some Details

Бурно или спокойно да е морето?

По повод Международния ден на учителя въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ ще бъде: „На какво ви научи най-големият учител- животът?“ След 22 часа ще ви срещнем с един интересен човек- капитан Йордан Йорданов от Варна. Както обикновено,..

публикувано на 05.10.20 в 19:31

С докосваща тема в ,,Денят на совите"

Чувствителността-предимство или недостатък? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в неделя вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще съберем за вас в репортаж - музика, цветни емоции и впечатления от завършващия днес в Шумен..

публикувано на 04.10.20 в 10:00

"Денят на совите" в събота вечер

Какво прави живота ви сладък? – с отговорите ви на този въпрос ще подсладим днешното издание на предаването „Денят на совите“. Но преди това ще ви предложим вкусни кулинарни изкушения или по-скоро само разказа за тях на Мариана Минева, председател..

публикувано на 03.10.20 в 18:27

Очакваме ви в "Денят на совите"

Първият ден на октомври е празник за много хора по света. Днес се отбелязват различни поводи, на които ще се спрем и в предаването „Денят на совите“. Ще започнем с Международния ден на кафето, като в първата част от срещата ни в кратко проучване ще..

публикувано на 01.10.20 в 19:29

В „Денят на совите“ на 30-ти септември

Ще завършим месеца с въпроса: Кога се чувствате сигурни и защитени? В късната рубрика ще разкажем за тайните писма и конспиративни методи, използвани по нашите земи. Що за нишани показват къде има съкровища и какви рецепти за симпатично мастило са..

публикувано на 30.09.20 в 19:58

С ,,Денят на совите" и в понеделник вечерта

  Кои са най-перспективните професии в момента? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ тази вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви срещнем с талантливи и упорити млади хора, доволни от професията си, която много обичат...

публикувано на 28.09.20 в 17:16

Кое крепи духа ви?

Ще си сложите ли противогрипна ваксина? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. След 22 часа ще погледнем към вечните ценности, а темата ще бъде „Кое крепи духа ви?“. Очаквайте и репортаж преди концерта на групата за..

публикувано на 25.09.20 в 19:13

Доброто ще победи в "Денят на совите"

Как изглеждат съвременните будители? Веднага ще ви кажем това в „Денят на совите“ тази вечер. Ясни са вече финалистите в кампанията на БНР „Будител на годината 2020“ и един от тях е Момчил Цонев, който разказва историите на добрите българи в сайта..

публикувано на 24.09.20 в 12:41

По-полека ... в Денят на совите

Половината от българите пълнят буркани, а 3/4 ги изяждат - това са данните от проучване на "Тренд" за в-к "24 часа", което показва още, че 53% от сънародниците ни пият домашен алкохол, но значително по-малко участват в приготвянето или отглеждането на..

публикувано на 23.09.20 в 20:40

Очакваме ви в "Денят на совите"

Къде бихте искали да засадите дърво? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“, а повод за въпроса ни е една инициатива, за която ще ви разкажем след 21.00. Във времето за диалог ще говорим за всичко онова, което..

публикувано на 21.09.20 в 20:07