Оттука започва денят


Оттука започва понеделник сутрин

За край на хартиените трудови книжки – за това настоява бизнесът. Какво ще се постигне с това ще ви кажем в понеделник сутрин в „Оттука започва денят“. Ще чуте още и за изложбата „Спомен за приятеля Румен Михайлов“, която се открива в шуменската..

публикувано на 03.10.20 в 18:28

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Кои групи ще свирят по време на Фестивала на бирата в Мадара и какви изненади са подготвили организаторите за публиката? Защо Сунай Сабриев от Русе се е посветил..

публикувано на 02.10.20 в 19:03

Приятно разсънване в петък с Радио Шумен

  Новини, много музика и покани за интересни събития. Всичко това в ефира на Радио Шумен и в петък от 6 до 10 часа. Добро утро, рано сутринта на 2 октомври ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова,..

публикувано на 30.09.20 в 17:09

Сряда с "Оттука започва денят"

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Кои са най-честите нарушения на правата на работното място и как можем да защитим тези права? Как се работи с рискови групи по проблемите на превенцията на употреба и..

публикувано на 29.09.20 в 16:50

Вторник сутрин с "Оттука започва денят"

Вторник сутрин в „Оттука започва денят“ ще говорим за успеха на общинския фонд инвитро в Търговище. До края на септември двойките с репродуктивни проблеми там могат да подават своите заявления за финансова помощ. Ще разберем и как жителите на Русе могат..

публикувано на 28.09.20 в 16:51

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. С какво ще ни изненада тази година традиционният празник на плодородието, който се провежда в каспичанското село Кюлевча? Как ще бъде обновен Капанският етнографски комплекс в..

публикувано на 25.09.20 в 17:14

Приятно петъчно разсънване с Радио Шумен

  Всичко актуално и много музика в ефира на Радио Шумен в петък от 6 до 10 часа. Добро утро, сутринта на 25 септември, ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор Бояна..

публикувано на 24.09.20 в 15:45

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как младите хора се справят с насилието, тормоза и кибертормоза, и за какво трябва да внимават в интернет пространството? Кои са местата във Велики Преслав, които ще бъдат..

публикувано на 23.09.20 в 17:13

Оттука започва сряда сутрин

На какви радикални действия е готов кметът на Русе, за да спре огромните опашки от камиони, които чакат да преминат Дунав мост? – отгворорът на този въпрос ще чуете в сряда сутрин в „Оттука започва денят“. И още – кога родителите могат да изберат..

публикувано на 22.09.20 в 10:05

Оттука започва 21 септември

В последните дни на астрономическото лято, с мисли за идващата зима, търсим отговор на въпроса: Поскъпнаха ли дървата? Ще чуете какво казаха шуменци, на какви цени се предлага твърдото гориво в борсите и какво тревожи хората на прага на отоплителния сезон...

публикувано на 19.09.20 в 20:51