Оттука започва денят


Петъчно разсънване с Радио Шумен

  Приятно е да започваме всеки нов ден заедно с вас – слушателите на Радио Шумен. Да го направим и в петъчната сутрин. С надежда за един нов обещаващ ден ще поставим началото на предаването ,,Оттука започва денят“ малко след 6 часа. Водещ –Жулиета..

публикувано на 15.10.20 в 15:54

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как браншовите организации и туроператорите коментират предприетите мерки за спасяване на сектора и преодоляване на последствията от кризата, причинена от пандемията през..

публикувано на 14.10.20 в 17:16

Оттука започва сряда сутрин

В „Оттука започва денят“ на 14 октомври ще говорим празнично и делнично за Нови пазар в деня, когато градът празнува - за решените и нерешените проблеми ще чуем кметаГеорги Георгиев. Ще разберем и какво ще се предприеме, за да се спре рушенето на кейовата..

публикувано на 13.10.20 в 16:27

Оттука започва 12 октомври

На старта на новата седмица, отбелязваме Деня на българската община. В Разград му посвещават велообиколка на обекти, обновени с евро средства, в Каспичан - ученици ще се срещнат с кмета на общината. Ние пък ще питаме шуменци от различни възрастни, пол и..

публикувано на 09.10.20 в 20:02

Събота с "Оттука започва денят"

И тази събота ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. „Празник на квартала“ е нова инициатива, която цели да направи русенци част от културния живот на града. За нея ще ви разкажем в утрото на 10-ти октомври. Ще ви срещнем и с..

публикувано на 09.10.20 в 18:11

С настроение от рано сутринта

  В очакване на новия петък бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен. Добро да е утро на 9 октомври, малко след 6 часа, ще ви пожелаят Жулиета Герова и Диана Лазарова. Както винаги до 10 часа - актуална информация и много музика...

публикувано на 08.10.20 в 17:56

Приятно събуждане с Радио Шумен

  Бъдете с Радио Шумен и в очакване на изгрева на 7 октомври.  Добро утро в сряда, малко след 6 часа,  ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Всичко актуално и много музика в ефира до 10 часа. В одещ - Жулиета Герова ,..

публикувано на 06.10.20 в 13:51

Оттука започва понеделник сутрин

За край на хартиените трудови книжки – за това настоява бизнесът. Какво ще се постигне с това ще ви кажем в понеделник сутрин в „Оттука започва денят“. Ще чуте още и за изложбата „Спомен за приятеля Румен Михайлов“, която се открива в шуменската..

публикувано на 03.10.20 в 18:28

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Кои групи ще свирят по време на Фестивала на бирата в Мадара и какви изненади са подготвили организаторите за публиката? Защо Сунай Сабриев от Русе се е посветил..

публикувано на 02.10.20 в 19:03

Приятно разсънване в петък с Радио Шумен

  Новини, много музика и покани за интересни събития. Всичко това в ефира на Радио Шумен и в петък от 6 до 10 часа. Добро утро, рано сутринта на 2 октомври ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова,..

публикувано на 30.09.20 в 17:09