Оттука започва денят


Делнично утро с "Оттука започва денят"

И в четвъртък се събудете с радио Шумен. В утрото на 26 март , веднага след новините в 7 ще ви очакват Невена Николова и музикалният редактор Бояна Петрова. Само дни призивът на трима души от Разград към съгражданите им да помогнат на областната..

публикувано на 25.03.20 в 16:50

Да намерим благата вест на Благовещение с "Оттука започва денят"

Насред пандемията от коронавирус, в сряда сутрин няма да забравим, че на 25 март християните празнуват Благовещение. За измеренията на Благовец и в българската народна традиция ще говорим в „Оттука започва денят“. Благите новини обаче тези дни не са..

публикувано на 24.03.20 в 15:02

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В предаването ще чуем как да се пазят бъдещите майки и от какво не бива да се притесняват при евентуална зараза с COVID-19 . Ще прехвърлим океана, за да чуем какво се случва във..

публикувано на 23.03.20 в 16:57

Оттука започва 23 март

Последната седмица на март ще започнем с равносметка за дистанционното обучение, седмица след старта му и то в едно селско училище. Как оцелява малкият бизнес в трудната ситуация ще сподели Катя Йорданова - управител на шивашка фирма. Ще отделим минути и на..

публикувано на 22.03.20 в 17:45

Полезни и приятни 5 часа

    От 7 до 12 часа  в събота бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Драгомир Симеонов. Ако желаете да започнете 21 март добре информирани и разсънени с..

публикувано на 20.03.20 в 16:00

Петък с "Оттука започва денят"

Таксиметрови шофьори от Шумен предлагат разнос на храна по домовете, млади доброволци ще помагат на възрастни при пазаруването, а музикантите от рок група „Епизод“ ще изнесат студиото си далеч в планината, за да могат да зарадват своите почитатели..

публикувано на 19.03.20 в 17:03

"Оттука за почва денят" на 19 март

"Оттука започва денят" на 19 март – срещата ни ще започне след новините в седем, но пък ще продължи до дванайсет на обяд – извънредните мерки, налагат и извънреден формат на предаването. Бъдете с нас, за да научавате последните новини около ситуацията с..

публикувано на 18.03.20 в 10:58

Сряда с "Оттука започва денят"

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Ще ви предложим актуална информация и важни теми, ще ви срещнем с интересни събеседници. Ще следим всичко ново около извънредната ситуация, свързана с COVID-19. Ще..

публикувано на 17.03.20 в 16:22

И във вторник сутринта с Радио Шумен

  Добро утро в 6 часа сутринта на 17 март ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Каним да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Венета Стоянова...

публикувано на 16.03.20 в 12:58

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

В неделя сутрин на 15 март, когато е Световният ден на потребителите, ще говорим за нашите права на потребители, които уж знаем, но накрая все се оказваме надхитрени от търговци, за които коректното отношение към клиента, не е важна част от бизнеса им...

публикувано на 14.03.20 в 10:05