Programi i ditës

100 Objektet Turistike Kombëtare të Bullgarisë

Njohu Bullgarinë, që ta dashurosh!

Bullgaria ka patentën e vet në fushën e turizmit. Bëhet fjalë për lëvizjen turistike, lidhur me njohjen e “top 100” të fenomeneve më interesante historike dhe natyrore të vendit. Klasifikimi origjinal i Lidhjes Turistike të Bullgarisë përfshin varreza..

botuar më 12-04-21 10.29.PD

Kisha e Bojanës – një monument nën egjidën e UNESKO-s

Në hartën gjeografike Bullgaria është shënuar si një shtet i vogël në pjesën lindore të Evropës, por në hartën e pasurisë kulturore dhe natyrore botërore, të përgatitur nga UNESKO-ja, do të shihni se ky territor i vogël është plot shigjeta të gjelbra...

botuar më 12-03-19 2.27.MD