Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-14 4.10.MD

Vraca, oborri i Kompleksit Etnografik të Rilindjes “Shën Sofronij Vraçanski” – një program festiv me rastin e Trifon Zarezanit me pjesëmarrjen e ansamblit koreografik “Hemus”. Foto: BTA

Pushimorja Borovec – diell, borë dhe pamje të mrekullueshme. Foto: Iva Grinko

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad, njolla të ngjyrshme në jetën e përditshme gri. Foto: BTA

botuar më 20-10-28 5.41.MD

Bullgaria në fotografi

Ruse , 80 vjet nga përurimi i Pallatit Gjyqësor – element emblematik nga ansambli arkitekturor i qytetit bullgar, i cili është i njohur si “Vjena e Vogël”. Foto: BTA

botuar më 20-10-27 3.26.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Veliko Tërnovo - procesioni tradicional i litiumit deri tek kisha-muze “Shën Dhimitri” për nder të kryengritjes së Asenit dhe të Petrit, e cila ka vënë fillimin e Shtetit të Dytë Bullgar përpara pikërisht 835 vjetëve. Foto: BTA

botuar më 20-10-26 4.13.MD