Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-21 4.52.MD

Varna, banorët më të rinj të zooparkut të qytetit, të cilët lindën gjatë javës së fundit. Foto: BTA

Plovdivi. Shëtitje në parkun e Qytezës së e Panairit, ku shihen shenjat e para të pranverës. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, argëtimi më i shtrenjtë. Gjoba për shkeljen e ndalesës për frekuentimin e parqeve dhe kopshteve arrin 5000 leva. Pasi ditën e diele, më 29 mars, policia hartoi 92 akte, banorët u bënë më rigoroz në respektimin e rregullave..

rinovuar më 20-03-30 3.19.MD

Bullgaria në fotografi

Vidin (Bullgari Veriperëndimore), lagja “Nov Pët” (“Udha e Re”) me popullsi rome. Vullnetarët shpërndajnë maska të qepura nga një familje në lagje. Foto: BTA

botuar më 20-03-27 4.10.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Burgas, një nga lavamanët e lëvizshëm të cilët bashkia vendosi në 17 vende të qytetit për të siguruar mundësi më të mira për mbajtjen e higjienës personale. Foto: BTA

botuar më 20-03-26 1.23.MD