Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Qyteti Burgas, një nga lavamanët e lëvizshëm të cilët bashkia vendosi në 17 vende të qytetit për të siguruar mundësi më të mira për mbajtjen e higjienës personale. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Gabrovo (Bullgari Qendrore), kryeqyteti bullgar i humorit – për herë të parë që prej vitesh pa atmosferë festive më 1 prill – Dita e Shakasë. Foto: BTA Sofja, një prej dy aeroplanëve të cilët sot mbërrijnë në kryeqytet. Foto: BTA

rinovuar më 20-04-01 3.47.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, virusi dhe deti. Foto: BTA Sofja, kërkim dhe ofrim. Foto: BGNES

rinovuar më 20-03-31 3.38.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, argëtimi më i shtrenjtë. Gjoba për shkeljen e ndalesës për frekuentimin e parqeve dhe kopshteve arrin 5000 leva. Pasi ditën e diele, më 29 mars, policia hartoi 92 akte, banorët u bënë më rigoroz në respektimin e rregullave..

rinovuar më 20-03-30 3.19.MD