Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Zyrat konsullore bullgare pezullojnë lëshimin e dokumenteve personale

Foto: arkiv

Zyrat konsullore të Bullgarisë përkohësisht nuk do të kryejnë shërbime, të cilat nuk janë urgjente. Shërbime të tilla janë ndërrimi i dokumenteve personale, informuan nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Në se ka nevojë për udhëtim urgjent për në Bullgari të ndonjë shtetas bullgar, Zyrat konsullore kanë udhëzime sipas të cilave do të punojnë dhe do të lëshojnë pasaporta të përkohshme. 


Më shumë nga rubrika

Bullgaria shtyn shpalljen e moratoriumit për kreditë

Më 1 prill Banka Popullore Bullgare duhej shpallur hapat konkrete për vënien e moratoriumit të përkohshëm për pagimin e kredive bankare. Masa e jashtëzakonshme është për klientët, të cilët kanë vështirësi me mbulimin e detyrave të tyre mujore për shkak..

botuar më 20-04-01 7.44.MD
Kryeministri Borisov

Kryeministri falënderoi bullgarët për përpjekjet kundër COVID-19

“Bota ndodhet para një sfide të madhe. Një luftë me shumë viktima të pafajshme. Jemi detyruar të bëjmë çdo gjë të mundshme për të mbrojtur jetën dhe shëndetin e popullit bullgar” , shkroi në profilin e vet në Facebook Kyreministri Bojko Borisov...

botuar më 20-04-01 6.52.MD

BE furnizoi në Bullgari materiale për testim të saktë për COVID-19

4 laboratorë të akredituar bullgarë 2 prej të cilëve në Sofje, një në Stara Zagora dhe një në Varnë, morën material të ri të kontrollit, të krijuar nga shkencëtarët evropianë për kontrollimin e saktësisë së testeve për koronavirus. Qëllimi është që të..

botuar më 20-04-01 6.37.MD