Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-03-31 3.38.MD

Varna, virusi dhe deti. Foto: BTA

Sofja, kërkim dhe ofrim. Foto: BGNES

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Varna, mot i përshtatshëm për plazh. Foto: BTA

botuar më 20-06-05 1.03.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, mot i mrekullueshëm për shëtitje në qendrën e qytetit. Foto: BTA

botuar më 20-06-04 1.12.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Kopshti Zoologjik i Qytetit. Ditëlindja e elefantit femëror indian Artajda, që sot mbush 57 vjeç. Foto: BGNES

botuar më 20-06-03 12.42.MD