Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Si i tërheq turistët kampingu”Gradina”

Foto: campinggradina.com

Shtretër dielli dhe çadra falas i presin ata të cilët kanë zgjedhur të pushojnë në kampingun “Gradina”. Miq nga komplekset e tjera fqinje mund t'i përdorin këto pajisje kundrejt një takse prej 3 levave. 

Plazhi në “Gradina” ka dhe zonë të lirë, por që të mund të garantohet siguria dhe qetësia e pushuesve, në kamping dezinfektimi i banjove dhe të shtëpizave të vogla familjareështë është i përditshëm

Rulotët janë vendosur në distancë më të madhe se ajo e zakonshmja, po kështu me qëllim kufizimin e  shpërndarjes së infektimit me Covid-19.  Akoma për kushtet për kampim lexoni këtu.  ​

Më shumë nga rubrika

Turizmi malor - një hap përpara në kushtet e Covid-19

Për shkak të pandemisë nga koronavirusi i ri, sivjet  shumë nga pushuesit i lanë mënjanë vendpushimet detare dhe ju përkushtuan magjisë dhe joshjes së maleve bullgare. Kurse ato ofrojnë mundësi të shkëlqyera për shëtitje të gjata dhe pushim mes freskisë..

botuar më 20-08-05 12.30.MD

Më këmbë ose me biçikletë nëpër malet - aventura përsëri është në modë

Ekskursionet me karakter aventuresk janë fytyra e re e turizmit bullgar dhe një mënyrë për të dalë nga rruga pa krye, në të cilën gjendet ai për shkak të pandemisë nga Covid-19. Që tani është e qartë, se për një kohë të gjatë akoma turistët..

botuar më 20-08-04 12.40.MD
Vrapuesi Vlladimir Stavrev

Ultramaratonisti Vlladimir Stavrev popullarizon itinerarin më të gjatë turistik në Bullgari

Ultramaratonisti Vlladimir Stavrev filloi vrapimin e një distance prej 721 kilometrash në itinerarin “Danubi Ultra” i cili është paralel i rrjedhës së lumit Danub nga fshati Kudelin deri në fshatin Duran Kullak pranë Detit të Zi. Maratonisti tashmë..

botuar më 20-08-04 11.20.PD