Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Fshati Podajva, masivi më i madh i qershive në Lludogorie – ditët e fundit të mbledhjes së sivjetshme të të korrave të këtij viti. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Vidin, Kështjella Baba Vida. Së shpejti vizituesit e pallatit të vetëm plotësisht të ruajtur nga Mesjeta në Bullgari do të kënaqen me një  argëtim të ri turistik. Ai do të realizohet në sajë të projektit të Programit për Zhvillimin e Turizmit..

botuar më 20-08-28 4.55.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, frutat e një vere ekzotike. Foto: BTA

botuar më 20-08-27 4.53.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, katedralja “Fjetja e Hyjlindëses Mëri” mu para fillimit të remontit të madh të çatisë dhe të kupolave të saj. Vlera e remontit është 2.6 mln leva, 400 000 prej të cilave janë siguruar nga qeveria dhe bashkia. Foto: BTA

botuar më 20-08-26 4.23.MD