Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Kiten, ditë diellore në pushimoren detare. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Burgas, prezantimi i artefakteve pas studimeve të fundit në gjirin “Çengene Skele” në oborrin e Muzeut Etnografik. Foto: BTA

botuar më 20-10-01 6.34.MD

Bullgaria në fotografi

Isperih, fillimi i lërimit të thellë të vjeshtës. Foto: BTA

botuar më 20-09-30 5.47.MD

Bullgaria në fotografi

Muzeu Regjional Historik i Varnës paraqet në Pleven një ekspozitë tematike, e cila tregon për kohën e socializmit te ne. Ekspozita është me emrin “Dje jetonim kështu” dhe tregon mallra për përdorim në jetën e përditshme, veshje, uniforma,..

botuar më 20-09-29 5.55.MD