Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, panairi tradicional i zanateve popullore sivjet organizohet nga 10 deri më 13 shtator. Në të prezantohen më se 15 zanate popullore dhe shumë artikuj artizanal. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Vraca, pasqyra ujore në lulishten prapa monumentit të revolucionarit Hristo Botev prapë është një vend i dashur dhe i preferuar për banorët dhe miqtë e qytetit, pasi kohët e fundit impianti u rinovua plotësisht. Foto: BTA

botuar më 20-10-20 2.08.MD

Bullgaria në fotografi

Manastiri i Rillës , 1074 vjet pas fjetjes së themeluesit të tij - mbrojtësit qiellor të bullgarëve Shenj Joan Rillski. Foto:bulgariatravel.org

botuar më 20-10-19 11.33.PD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Zeitgeist në Street Art. Foto: BTA

botuar më 20-10-16 5.50.MD