Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Shiroka Llëka është një fshat në krahinën e qytetit Smoljan të Bullgarisë Jugore. Shiroka Llëka u shpall rezervat arkitekturor dhe folklorik. Fshati njihet me shtëpitë e veta autentike karakteristike për malin Rodopa dhe me urat e vjetra romake. Foto: BGNES

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Haskovo, tempulli “Fjetja e Hyjlindëses Mëri“. Liturgji solemne për nder të Shën Andonit të Madh. Foto: BTA

botuar më 21-01-17 2.55.MD

Bullgaria në fotografi

Mot i ftohtë në Sofje. Foto: BTA

botuar më 21-01-16 1.27.MD

Bullgaria në fotografi

Bansko – një përrallë dimërore. Foto: @funbansko

botuar më 21-01-15 3.46.MD