Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Ivan Geshev: Prokuroria nuk ka faj për të gjitha problemet në këtë shtet

Krsyeprokurori Ivan Geshev
Foto: BGNES

“Po përmirësohet puna e Prokurorisë” – deklaroi Kryeprokurori Ivan Geshev duke raportuar për punën e kryer nga institucioni gjatë tetë muajve të parë të mandatit të tij. “Unë nuk pohoj se Prokuroria nuk bën gabime, por insistoj se ajo nuk është fajtore për të gjitha problemet në këtë shtet”, tha Geshev.

Dëgjimi i Kryeprokurorit u zhvillua me kërkesë të Partisë Socialiste Bullgare. Dorëheqja e Kryeprokurorit Ivan Geshev është ndër kërkesat kryesore të protestave në Bullgari që vazhdojnë mbi tre muaj.

Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 269

Nisi nga puna Sistemi Elektronik Kombëtar për referime mjekësore Për dy orët e para të funksionimit Sistemi Elektronik Kombëtar për referime mjekësore lëshoi 200 referime për PCR teste në mbarë vendin. Duke prezantuar sistemin Zëvendës..

botuar më 20-12-01 6.02.MD

“Krishtlindjet Bullgare” do të ndihmojnë fëmijë me sëmundje kronike

Iniciativa “Krishtlindjet Bullgare” sivjet do të ndihmojë fëmijët me sëmundje kronike. Presidenti Rumen Radev shpalli fillimin e edicionit të 18-të të nismës në Spitalin e Specializuar për Trajtimin Aktiv të Sëmundjeve të Fëmijëve “Prof.d-r Ivan..

botuar më 20-12-01 5.16.MD

Grantet e BE-së për transportuesit e autobusëve

Komisioni Evropian ka aprovuar një skemë të Bullgarisë në shumën prej 30 milion leva (rreth 15 milion euro) nën formën e granteve në mbështetje të ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme për transportin e udhëtarëve me autobus të prekur nga..

botuar më 20-12-01 3.43.MD