Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Buzëqeshje të "Fëmijëve të Ndryshëm të Bullgarisë" për Ditën e Njerëzve me Aftësi të Kufizuara

Foto: Facebook

Më 3 dhjetor shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Njerëzve me Aftësi të Kufizuara, të shpallur me vendim të Asamblesë së Përgjithshme të OKB -së në vitin 1992. Qëllimi i saj është të tërheqë vëmendjen mbi nevojën për të siguruar një jetë normale shoqërore për njerëzit me aftësi të kufizuara.

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Njerëzve me Aftësi të Kufizuara në 10 stacione të metrosë në Sofje, shkëlqyen buzëqeshjet diellore të fëmijëve me aftësi të kufizuara nga projekti fotografik "Fëmijët e Ndryshëm të Bullgarisë", njofton faqja e internetit stolica.bg.

"Të gjithë fëmijët buzëqeshin në të njëjtën gjuhë! Shihni sytë e tyre dhe njihuni me ëndrrat e tyre! ”, shkroi autorja e projektit Anna Jonçeva në rrjetet sociale. Fotografitë mund të shihen deri më 14 dhjetor.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 324

Më se gjysma e bullgarëve tashmë kanë imunitet kolektiv kundër Covid-19 Imuniteti kolektiv fillon të funksionojë. Mbi 50 për qind e njerëzve nuk do të reagojnë ndaj virusit, sepse ata janë imunë nga takimet e mëparshme me koronavirusët. Ne..

botuar më 21-01-25 7.28.MD
Prof. Andrej Çorbanov

Më se gjysma e bullgarëve tashmë kanë imunitet kolektiv kundër Covid-19

Imuniteti kolektiv fillon të funksionojë. Mbi 50 për qind e njerëzve nuk do të reagojnë ndaj virusit, sepse ata janë imunë nga takimet e mëparshme me koronavirusët. Ne shohim vende me masa drastike në të cilat situata nuk është më e mirë sesa në..

botuar më 21-01-25 6.21.MD
Kostadin Angellov

Ministri i Shëndetësisë nuk është i prirë për hapjen e lokaleve

Kanë për t’u zhvilluar takime dhe bisedime me përfaqësuesit e restoranteve në vendin tonë, tha në qytetin Stara Zagora Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov në lidhje me tensionin në biznesin e restoranteve, njoftoi BTA. “Që nga fillimi i..

botuar më 21-01-25 5.03.MD