Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgarët nga jashtë do të pushojnë tek ne me promovime speciale

Foto: Shoqëria Bullgare e Hoteleve dhe Restoranteve

Hotelet, restorantet dhe dyqanet bullgare do t’u ofrojnë zbritje të çmimeve të shërbimeve dhe produkteve të tyre bashkatdhetarëve tanë jashtë shtetit, të cilët kanë zgjedhur vendin tonë si destinacionin e tyre të pushimeve. Përfaqësuesit e pakicave etnike bullgare gjithashtu do të mund të përfitojnë nga ulja e çmimeve. Fushata titullohet "Ne po ju presim në shtëpi" dhe iniciatori i saj është Shoqëria Bullgare e Hoteleve dhe Restoranteve në partneritet me Ministrinë e Turizmit.

Fushata parashikon dhënien e kartave të posaçme prej programit të lojalitetit të Shoqërisë Bullgare të Hoteleve dhe Restoranteve. Ato do t’u sigurojnë pronarëve të tyre të drejtën e shfrytëzimit të zbritjeve përkatëse të çmimeve, të cilat do të arrijnë deri në 50%.

Kështu të gjithë bullgarët jashtë shtetit, që dëshirojnë të bëjnë pushime te ne, do të mund të përfitojnë nga çmimet më të ulëta në hotele, restorante, lokale, shtëpitë turistike, dyqanet për teknikë, pikat e karburantit etj.

Kërkesat për kartat në fjalë mund të deklarohen nga të gjitha klubet, shoqatat dhe komunitetet e bullgarëve në të gjithë botën.


Përpiloi: Veneta Nikollova

Përgatiti në shqip: Vesella Mançeva


Më shumë nga rubrika

Një festival origjinal mbledh njerëz nga i gjithë vendi në malin Stranxha

Edicioni i 17-të i Festivalit të Bedit /Rhododendron ponticum/ po zhvillohet këtë fundjavë në krahinën Tullpan afër fshatit Zabernovo të Mallko Tërnovos. Festa mbahet çdo vit në një vend të ndryshëm në Stranxha, por është gjithmonë në maj, kur..

botuar më 21-05-15 8.25.PD
Plazhi i pushimores Sllënçev Brjag

Pushimorja Sllënçev Brjag hap sezonin turistik më 1 qershor

Pushimorja e Detit të Zi do të hapë sezonin me infrastrukturë të rinovuar. Sidoqoftë, disa punime përfundimi janë ende duke u zhvilluar për të zëvendësuar pjesërisht trotuarin e Rrugës Qendrore dhe brenda kompleksit, janë duke u ndërtuar trotuare..

botuar më 21-05-14 4.16.MD

Kampingjet – gjithnjë e më tërheqëse në kohën e pandemisë

Gjatë vitit të fundit të kufizimeve për shkak të epidemisë së Covid-19 më shumë se 80 kampingje në det, male dhe liqene, afër fshatrave dhe qyteteve historike, po gëzojnë një interes gjithnjë e më të madh të turistëve, konstatojnë punonjësit në..

botuar më 21-05-14 12.42.MD