Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Ujëvara Niagara dhe Ura e Mijëvjeçarit në Podgoricë ndriçuan në ngjyrat e flamurit bullgar

Foto: Facebook/MPJ

Një nga monumentet më të bukura natyrore në botë - Ujëvara Niagara, u ndriçua në ngjyrat e trengjyrëshit Bullgar me rastin e Festës Kombëtare të Bullgarisë - 3 Marsit. Organizatori është Konsullata e Përgjithshme e Bullgarisë në Toronto dhe Ambasada Bullgare në Kanada. Shfaqja e dritës u transmetua drejtpërdrejt në Facebook. Nisma shënoi 55 vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Bullgarisë dhe Kanadasë dhe mund të shihet në

https://www.facebook.com/MFABulgaria

Me rastin e Festës Kombëtare Bullgare, një vend emblematik në Podgoricë, kryeqyteti i Malit të Zi, Ura e Mijëvjeçarit, gjithashtu shkëlqeu me ngjyrat e trengjyrëshit bullgar, njoftoi Ministria e Jashtme.

Videoja është në dispozicion në

https://www.facebook.com/MFABulgaria/videos/885774338852341/

Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 410

Do të vazhdojë përdorimi i vaksinës “AstraZeneca” Nuk mendohet për tërheqjen e vaksinës Astra Zeneca. Këtë e deklaroi para BNT drejtori i Agjencisë Ekzekutive për Barnat Bogdan Kirillov. Ai rekomandoi që njerëzit e vaksinuar me Astra Zeneca..

botuar më 21-04-21 7.44.MD

Diskutohen ndryshime në Kodin Zgjedhor me një fokus në bullgarët jashtë vendit

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor po diskutohen nga anëtarët e komisionit të ri ligjor parlamentar. Përfaqësuesit e të gjitha grupeve parlamentare përveç BSP dhe DPS paraqitën projektligje të tyre. E përbashkëta në projektligjet e “Ngrihu!..

botuar më 21-04-21 6.54.MD
Maja Manollova

Mbledhja e parë e Komisionit të Përkohshëm Parlamentar për Auditimin e Qeverisë

Komisioni i sapokrijuar i Përkohshëm Parlamentar për Auditimin e Qeverisë për 10 vjet më parë do të punojë në 9 fusha prioritare. Kjo u bë e qartë pas mbledhjes së saj të parë të sotëm. Kryetarja e komisionit maja manollova shpalli se fillojnë me 4..

botuar më 21-04-21 6.24.MD