Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Numërimi i kontrollit i fletëve të votimit nga makineritë do të jetë i pjesshëm

Foto: Ani Petrova

Faturat е votimit makinerik në 1343 vendvotime në vend dhe 39 vendvotime jashtë vendit, të përcaktuara në mënyrë të rastësishme, do të numërohen pas përfundimit të ditës së zgjedhjeve, vendosi Komisioni Qendror i Zgjedhjeve /KQZ/. Sipas udhëzimeve të KQZ-së pas numërimit, Komisioni i Seksionit do të shënojë rezultatet në protokollin e paraqitur atyre, dhe anëtarët do ta nënshkruajnë atë. Zarfi vuloset dhe ri-nënshkruhet nga anëtarët e komisionit të seksionit. Në seksionet me dy makina votimi, faturat e kontrollit nga secila makinë llogariten veçmas dhe rezultatet futen në protokolle të veçanta.


Më shumë nga rubrika

Cvetan Kjullanov

Cilësia e Planit bullgar të Rimëkëmbjes është me rëndësi më të madhe për BE-në

Cilësia e Planit të Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë është më e rëndësishme sesa shpejtësia e pagesave në kuadër të tij, tha kreu i Përfaqësisë së Komisionit Evropian në Bullgari Cvetan Kjullanov. Sipas tij, Komisioni Evropian zakonisht miraton..

botuar më 21-10-18 11.38.PD

17.59% janë të sapo infektuarit me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit

1000 janë rastet e reja të Covid-19 në vend gjatë 24 orëve të fundit, sipas portalit coronavirus.bg. 17.59% janë mostrat pozitive nga 5683 testet e kryera. 86.6 për qind e personave të sapo infektuar janë të pavaksinuar. Numri i pacientëve..

botuar më 21-10-18 9.02.PD

Gati 16% janë testet pozitive për Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit

1867 janë rastet e reja të koronavirusit në vendin tonë për 24 orët e fundit, ose 15.81% e 11 811 testeve të kryera. 85.54% e të infektuarve janë të pavaksinuar, sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit në mesnatë. Më shumë janë rastet në Sofje..

botuar më 21-10-17 10.27.PD