Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Juristi Milen Mitev është drejtori i përkohshëm i BNR

Milen Mitev
Foto: Ani Petrova, BNR

Këshilli i Mediave Elektronike pranoi dorëheqjen e Drejtorit të Përgjithshëm të BNR Andon Balltakov, i cili dha dorëheqjen disa ditë më parë për arsye personale. Zëvendësi i tij do të jetë Milen Mitev - drejtor i Drejtorisë Administrative në median kombëtare, deri në zgjedhjen e një drejtori të ri. Sipas procedurës, kjo duhet të bëhet brenda tre muajve dhe pas shpalljes së një konkursi. Milen Mitev iu bashkua Radios Kombëtare Bullgare në vitin 2009 si konsulent ligjor.


Më shumë nga rubrika

Prof. Iva Hristova

Në Bullgari do të vendoset një dozë e tretë e vaksinave kundër Covid-19

Një dozë e tretë shtesë kundër Covid-19, e cila do të forcojë dy të parat, do të vendoset së shpejti në Bullgari, tha drejtoresha e Qendrës për Sëmundjet Infektive dhe Parazitare Prof. Iva Hristova për bTV. Doza e tretë do të rekomandohet për..

botuar më 21-09-23 10.56.PD
Godina e BNB-së

BNB kufizon kreditimin e blerjes së banesave

Banka Popullore Bullgare /BNB/ kufizon kreditimin e hipotekave, duke rritur që nga viti 2021 buferin e kapitalit për kreditë në rrezik nga 0.5% në 1%. Masa synon që thesaret e bankave të kenë rezerva të mjaftueshme për të mbuluar humbjet nga..

botuar më 21-09-23 10.25.PD

Po rritet dëshira e deklaruar e bullgarëve për pjesëmarrje në zgjedhjet më 14 nëntor

Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare 2 në 1 do të rrisin pjesëmarrjen, tregon një studim i financuar nga bTV dhe Market Links. 77% e të anketuarve kanë deklaruar se do të votonin. 14 për qind kanë thënë se nuk do të shkojnë në zgjedhje dhe 9..

botuar më 21-09-23 9.58.PD