Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2024 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 16 maj 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 16 maj.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Bronisllav Likomanov-artisti krijues që do të krijojë një monument të alfabetit cirilik në Los Anxhelos”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashku interpretimin e basit bullgar Sllavin Peev të këngës "Po pi verë" nga cikli "Këngët maqedonase" të kompozitorit bullgar Dobri Hristov.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

  • Lajmet - 1.06
  • Kënga e Ditës - 21.07

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 12 shkurt 2024

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 12 shkurt 2024 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën "Njëqind vjet" në interpretim të grupit “D2”. Ju urojmë minuta të këndshme! 01.26 -..

botuar më 24-02-12 3.00.MD

Bullgaria sot – 9 shkurt 2024

Пращам анотацията: Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Shoqëri do t’ju njohim me projektin “Letra nga lufta” dhe episodin e tij të parë “Pulsi i Ukrainës”. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e ditës do të dëgjoni..

botuar më 24-02-09 3.00.MD

Bullgaria sot – 8 shkurt 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj në rubrikën “Kënga e ditës” do të keni mundësi të dëgjoni veprën më të re të tandemit krijues Aleksandër Danev dhe Konstantin Hristov. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 24-02-08 3.00.MD