Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

BNR-ja po vazhdon të jetë media që gëzon besimin më të lartë në Bullgari

Milen Mitev (majtas) dhe Tom McGuire
Foto: Ani Petrova, BNR

Informacioni i siguruar nga Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) po vazhdon të gëzojë besimin më të lartë të shoqërisë në Bullgari. Sipas drejtorit të përgjithshëm të medias, Milen Mitev, radioja kombëtare duhet të luftojë për këtë besim çdo ditë dhe është e rëndësishme të dihet se si.

Me këto fjalë ai hapi seminarin dyditor për organizimin e përmbajtjes së lajmeve dhe informacionit aktual në mediat publike dhe prezantoi folësin e ftuar special të eventit Tom McGuire. Një gazetar, producent dhe filmbërës i shquar i dokumentarëve, Tom McGuire është drejtues shumëvjeçar i programit të lajmeve RTÉ Radio 1 të Radios Publike Irlandeze.

"RTÉ Radio 1 dhe Radioja Kombëtare Bullgare kanë pothuajse të njëjtin numër punonjësish dhe pothuajse të njëjtat përgjegjësi," u tha i ftuari gazetarëve. – Gjëja më e rëndësishme dhe e përbashkët mes nesh është se ne u shërbejmë shoqërisë”, vuri në dukje Tom McGuire.

Nisma e përbashkët është e Radios Kombëtare Bullgare dhe Akademisë së Bashkimit Evropian të Radio-Televizioneve (EBUAcademy).


Më shumë nga rubrika

Mjedisi mësimor i së ardhmes do të predispozojë për forma të reja të të mësuarit

Javët e para të çdo viti të ri shkollor kalojnë si një çast për shkak të euforisë e kapluar nxënësit pas pushimeve dhe përpjekjeve të tyrepër të qëndruar edhe pak më gjatë në verën e tyre të rrëshqitshme dhe të pakujdesshme. Por për disa njerëz,..

botuar më 22-10-04 7.15.PD

Politologu Nedellço Mihajllov nga Haga: Ka një shans për një qeveri të pakicës me shumicë të luhatshme

Këto zgjedhje ishin të komplikuara, sepse edhe situata është e ndërlikuar - kërcënimi i recesionit global, inflacioni i lartë, konflikti i afërt ushtarak... Dhe në këtë situatë kritike, politikanët bullgarë nuk pushuan së preokupuari elektoratin me..

botuar më 22-10-03 7.55.MD

Në Maqedoninë e Veriut votojnë nën hijen e fushatës mediatike antibullgare

Sajti informativ "Tribuna" njoftoi për Radio Bullgarinë se pjesëmarrja e votuesve në seksionin në Ambasadën Bullgare në Shkup është e krahasueshme me atë të votimit të fundit parlamentar në nëntor 2021. Në kryeqytetin maqedonas nuk ka persona me..

botuar më 22-10-02 7.43.MD