Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2024 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 27 qershor 2022

Në fillim të programit të ditës më 27 qershor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Histori” do të keni mundësi të dëgjoni për kontributin e vëllezërve Herman dhe Karell Shkorpill në zhvillimin e arkeologjisë shkencore dhe punës muzeore në Bullgari.

Zgjedhja jonë muzikore për rubrikën “Kënga e ditës” është “Gjumi në trishtim” në interpretim të këngëtarit të ri Riçard Mantarliev.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.56 – Lajmet
  • 11.15 – Histori
  • 16.07 – Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 31 janar 2024

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 31 janar 2024 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën “Qetë” në interpretim të grupit “Nana & The Gang”. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 24-01-31 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 janar 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Shoqëri do degjoni një intervistë të realizuar nga ekipi i Radio Bullgarisë me drejtorin e shkollës në fshatin Ostren i Madh Çlirim Muça. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e..

botuar më 24-01-30 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 janar 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Kulturë do të flasim në lidhje me hartën dixhitale etnografike të Bullgarisë, e cila zbulon pjesë të panjohura të trashëgimisë sonë jomateriale. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e..

botuar më 24-01-29 3.00.MD