Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 12 gusht 2022

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë të ditës më 12 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Ndalesat e transportit publik në Sofje shkëlqejnë me pamje nga vende të ndryshme”.

Si zakonisht do ta mbarojmë programin tonë me rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës”, ku do t’ju prezantojmë këngën “Shko në shtrat, nënë”, interpretuar nga Grupi i Këndimit i Grave nga fshati Mallëk Devesil.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.40 – Lajmet

  • 16.24 – Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 05 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 5 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kulturë” do t’ju tregojmë për një ekspozitë në Bullgari në të cilën piktorë dhe skulptorë bullgarë bashkohen kundër dhunës. Në..

botuar më 22-10-05 3.00.MD

Bullgaria sot – 4 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 4 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Personalitete” do t’ju ofrojmë mendimet e Ivan Kënçevit në lidhje me zgjedhjet e parakohshme që u zhvilluan më 2 tetor në vendin tonë. Ivan..

botuar më 22-10-04 3.00.MD

Bullgaria sot – 3 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 3 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Politikë” do të dëgjoni pse pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 2 tetorit në Bullgari po shfaqet sërish një udhëkryq politik...

botuar më 22-10-03 3.00.MD