Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Interkonektori i gazit nga Greqia lidhet me rrjetin bullgar

Foto: icgb.eu

Gazsjellësi Greqi-Bullgari është lidhur me sukses me rrjetin kombëtar dhe tranzit bullgar të transmetimit të gazit. Lidhja e infrastrukturës së dy operatorëve të pavarur të transmetimit për Bullgarinë - ICGB dhe "Bulgartransgaz" është kryer në datën 16-17 gusht në afërsi të Stara Zagorës. Interkonektori tashmë është lidhur me sukses me operatorët fqinjë në të dy vendet, kështu që transmetimi fizik i gazit përmes objektit është i siguruar teknikisht. Pritet testimi i detyrueshëm të lidhjes me rrjetin Bulgartransgaz.

Më shumë nga rubrika

Seksioni zgjedhor në Durrës

Një numër rekord seksionesh zgjedhore edhe në Shqipëri - 5

Një seksion më shumë është në dispozicion për qytetarët bullgarë në Shqipëri, krahasuar me votimin e fundit të parakohshëm në nëntor. “Sot është një ditë e bukur me diell dhe seksionet u hapën në ditën e zgjedhjeve në kohën e caktuar. Procesi..

botuar më 22-10-02 6.19.MD

Gallup: 28.7% është pjesëmarrja elektorale në Bullgari në orën 17:00

28.7% ka qenë pjesëmarrja e votuesve në vend, raportuar në orën 17:00 nga agjencia sociologjike "Gallup International Balkan", e cila është partnere e Radios Kombëtare Bullgare dhe monitoron votimin dhe shpërndarjen e forcave për..

rinovuar më 22-10-02 6.19.MD

69 raportime për shkelje në ditën e zgjedhjeve deri më tani

23 janë seksionet në vend, ku për shkak të problemeve me makineritë është ndërruar votimi me fletëvotime prej letre, njoftoi Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Me tre nga makineritë, votimi u pezullua pasi në ekranet e tyre u shfaqën fjalët "Ditari i..

botuar më 22-10-02 6.08.MD