Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2024 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 6 dhjetor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 6 dhjetor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Historia” do t’u tregojmë për festat e Shën Varvarës, Shën Savës dhe Shën Nikollës.

Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni vallen e Diços të Gorna Orjahovicës në interpretim të Orkestrës për Muzikë Popullore të Radios Kombëtare Bullgare.

Ju urojmë minuta të këndshme!


  • 01.30 - Lajmet

  • 10.27 - Histori

  • 14.46 - Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Programi i ditës – 1 mars 2024

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 1 mars 2024 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën “Lart” në interpretim të grupit “Spektrum”. Ju urojmë minuta të këndshme! 01.56 -..

botuar më 24-03-01 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 shkurt 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Po afron Festa Kombëtare e Bullgarisë – 3 mars. Lidhur me këtë do t’ju prezantojmë disa objekte historike, të cilët bullgarët frekuentojnë këtë ditë. Në rubrikën e përditshme “Kënga e..

botuar më 24-02-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 28 shkurt 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Më pas do të vazhdojmë me intervistën e realizuar në BNR me drejtorin e Radio Romania Actualități. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e ditës do të dëgjoni këngën "Fjalët” të interpretuar nga..

botuar më 24-02-28 3.00.MD