Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Николов е назначен за заместник-министър на енергетиката

Снимка: Борис Димитров

Със заповед на премиера за заместник-министър на енергетиката е назначен Николай Николов, съобщи правителствената пресслужба.

Николов има над 19 години опит в областта на корпоративните финанси, сливанията и придобиванията и участва в множество проекти в частния сектор, включително в енергийната сфера, в България и региона.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Дончев: София ще е домакин на среща на върха за енергетиката

След три седмици България ще е домакин на среща на високо равнище на всички енергийни министри в ЕС, на която ще участват и поне двама еврокомисари. На нея ще се решат новите енергийни проекти в съюза. Това каза пред БНТ вицепремиерът по европейските..

публикувано на 18.01.15 в 10:11

Любомир Кючуков: Очевидно за САЩ до голяма степен съществува знак за равенство между "енергетика“ и "сигурност"

Както често се случва в дипломатическите изявления, понякога е важно не само какво се казва, а какво не се казва.  Това заяви за предаването "12+3" по "Хоризонт" Любомир Кючуков от Института за икономика и международни отношения по повод..

публикувано на 15.01.15 в 14:06

НС обсъжда промени в Закона за енергетиката

Народното събрание обсъжда на първо четене законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергетиката.Една от предвидените промени е избирането на членовете на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) да се извършва от Народното..

обновено на 15.01.15 в 12:14