Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Аnn G с нов албум

Снимка: личен архив
Провокативна и атрактивна – такава е хип хоп певицата Аnn G и в своя  нов албум, озаглавен “Barbie Bitch”. Той е втори в дискографията на певицата след “The Good Girl”.  ”Албумът “Barbie Bitch” е сборен – споделя певицата. В него съм включила песни, неиздавани до момента. С него приключих и “блондинския” си период. Затова и на обложката съм като руса кукла Барби. В диска има и шест бонус трака – това са парчета, към които интересът е най-голям. Албумът съдържа 11 песни. Предложила съм изпълнения и с Лейди Би, направени отдавна, но в нов аранжимент. Има и един много приятен инструментален вариант на баладата”Остани”. С излизането на “Barbie Bitch”, Аnn G пуска на музикалният пазар и два пилотни сингъла от албума – “Ай Ай” и “Кучка”. Клипът на първия е заснет в Лас Вегас, като след кастинг главната роля в него е изпълнена от българин. А вторият е провокативен хип хоп и засяга теми от ежедневието. Албумът е синтез между R&B, денс музика и хип хоп. Има и две балади с романтично настроение. Певицата е автор и продуцент  на песните си. Малко хора знаят, че тя пише поезия. ” Аз се изявявам като автор от доста време. Пиша песни за много български поп изпълнители, сред които дует “Ритон”, Нели Рангелова, Кристина Димитрова... Наскоро издадох и първата си стихосбирка – “Дневникът на една погубена любов”.
По публикацията работи: Сибила Лилова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Соня Йончева – българският оперен глас от световните сцени

Често пъти, когато говорим за България се прокрадва разделителната линия между "преди" и "сега"- в политически, обществен и исторически план. Но нещо, в което страната ни безспорно присъства без разделение и периоди е световната история на оперното..

публикувано на 18.03.24 в 10:05
Момент от репетицията на Симфоничния оркестър на БНР с диригент Марк Кадин в Първо студио. На пианото – Алексей Чернов.

Радиосимфониците отмениха концерта си за днес

В памет на Негово светейшество Българският патриарх Неофит и Софийски митрополит, БНР отмени насрочения за днес концерт на Симфоничния си оркестър. Концертът „Изкуството на живо“, който трябваше да се състои днес в Зала България,  беше с гост-диригент и..

публикувано на 15.03.24 в 13:35

Музикантите от X-R@Y са готови с новата си песен – "Върни се при мен"

Група X-R@Y, известна с нестандартните си звукови търсения, включващи гъдулка, е готова с нова песен – "Върни се при мен". Тяе посветена на спомена за летните емоции и търсенето на лятото и любовта вътре и извън нас. Носталгичната нотка на..

публикувано на 13.03.24 в 10:15