Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Аnn G с нов албум

Снимка: личен архив
Провокативна и атрактивна – такава е хип хоп певицата Аnn G и в своя  нов албум, озаглавен “Barbie Bitch”. Той е втори в дискографията на певицата след “The Good Girl”.  ”Албумът “Barbie Bitch” е сборен – споделя певицата. В него съм включила песни, неиздавани до момента. С него приключих и “блондинския” си период. Затова и на обложката съм като руса кукла Барби. В диска има и шест бонус трака – това са парчета, към които интересът е най-голям. Албумът съдържа 11 песни. Предложила съм изпълнения и с Лейди Би, направени отдавна, но в нов аранжимент. Има и един много приятен инструментален вариант на баладата”Остани”. С излизането на “Barbie Bitch”, Аnn G пуска на музикалният пазар и два пилотни сингъла от албума – “Ай Ай” и “Кучка”. Клипът на първия е заснет в Лас Вегас, като след кастинг главната роля в него е изпълнена от българин. А вторият е провокативен хип хоп и засяга теми от ежедневието. Албумът е синтез между R&B, денс музика и хип хоп. Има и две балади с романтично настроение. Певицата е автор и продуцент  на песните си. Малко хора знаят, че тя пише поезия. ” Аз се изявявам като автор от доста време. Пиша песни за много български поп изпълнители, сред които дует “Ритон”, Нели Рангелова, Кристина Димитрова... Наскоро издадох и първата си стихосбирка – “Дневникът на една погубена любов”.
По публикацията работи: Сибила Лилова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Над 1000 изпълнители на странджански фолклор се надпяват в конкурса "С песните на Златка Ставрева"

Второто издание на Националния фолклорен конкурс "С песните на Златка Ставрева" събра над 1000 изпълнители, обявиха организаторите му. През почивните дни, 13 и 14 април, в Културен дом НХК в Бургас ще се надпяват изпълнители от различни възрасти,..

публикувано на 13.04.24 в 10:10
Борислав Славов

Български композитор с наградата за "Най-добра музика" на BAFTA

Българският композитор Борислав Славов спечели престижната награда за "Най-добра музика" в тазгодишното 20-о издание на наградите на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство BAFTA GAMES AWARDS, съобщи БНР "Хоризонт". Славов..

публикувано на 12.04.24 в 15:17
Снимка: facebook.com/LidiaGanevaOfficial

"Няма да се променя за теб"

Доказала таланта си още като дете, когато едва в трети клас представи България на Детската Евровизия в Малта, по-късно и с успешното си участие в "Гласът на България", вече 18-годишната Лидия Ганева се развива като обещаваща млада певица. И въпреки че..

публикувано на 11.04.24 в 10:15