Bullgaria do të sigurojë ndihmë humanitare për Afganistanin, Jemenin dhe Sirinë

Foto: Polina Todorova

Qeveria miratoi sigurimin e ndihmës humanitare për Afganistanin, Jemenin dhe Sirinë. Vëllimi i përgjithshëm i ndihmës kap shumën 300 000 euro. Mjetet e siguruara do të kontribuojnë për përballimin e sfidave humanitare në këto tri vende, për rimëkëmbjen e tyre dhe për përmirësimin e gjendjes së shtetasve të tyre.

Më shumë nga rubrika

Punëdhënësit: Brenda disa javësh mund të prishen kontratat me termocentralet amerikane

Një takim i tretë i radhës mbi problemet në energjetikë është i zhvilluar nga organizatat e punëdhënësve pranë kryeministrit Bojko Borisov. Nga shoqata industriale bullgare informojnë se është arritur “pajtim, se duhet të ndërmerren masa energjike..

rinovuar më 18-03-16 5.53.MD

Ekaterina Zaharieva: Bashkimi Evropian do që të përkrahë të 6 vendet nga Ballkani Perëndimor me projekte konkrete

Në forumin në Sarajevë, Bosnjë dhe Hercegovinë u mblodhën ministrat e jashtëm të Shqipërisë-Ditmir Bushati, Bosnja dhe Hercegovinës-Igor Cërnadak, Kosova-Bexhet Pacoli, Republika e Maqedonisë-Nikolla Dimitrov, Serbia-Ivica Daçiç dhe Mali i..

botuar më 18-03-16 5.08.MD

Kryeministri Borisov u takua me drejtoreshën e ardhshme ekzekutive të Evropolit Katrin de Boll

Luftën me terrorizmin, me trafikun e njerëzve, shpërdorimin me instrumentet e pagesave dhe krimet kompjuterike ka shqyrtuar kryeministri Bojko Borisov gjatë takimit të tij në Sofje me drejtoreshën e ardhshme ekzekutive të Evropolit Katrin de Boll. Ajo..

rinovuar më 18-03-16 4.48.MD