Gazetarja Elena Jonçeva ngriti një padi për 10 000 euro kundër kryeministrit

Foto: BGNES

Një padi për 10 000 euro ngriti gazetarja dhe deputete e Partisë Socialiste Bullgare Elena Jonçeva kundër kryeministrit Bojko Borisov për shkak të deklaratës së tij, se shteti pagoi miliona për intervistat e saj. Procesi filloi sot në mungesën e tyre. Avokatët e kryeministrit paraqitën dhjetëra dokumente, të cilët dëshmojnë, se Jonçeva merrte para nga Televizioni Kombëtar Bullgar të grumbulluara nga reklamat e ndërmarrjeve shtetërore. Procesi tjetër u caktua për datën 5 dhjetor.

Më shumë nga rubrika

Komisariati Suprem i OKB-së për Refugjatët i dërgoi rekomandime Presidencës Bullgare të Këshillit të BE-së

Presidenca Bullgare e Këshillit të BE-së duhet t’u kushtojë vëmendje të madhe dy prioriteteve të lidhura me sigurimin e strehimit. Ato janë përgatitja e një vlerësimi më të mirë të nevojës për mbrojtje dhe inkurajimi i solidaritetit më të madh dhe..

botuar më 17-12-18 5.37.MD

Zbuluan një kanal kurd për trafikim njerëzish përmes Bullgarisë

Është neutralizuar një kanal kurd për trafikim migrantësh përmes Bullgarisë drejt Evropës Perëndimore, bëri të ditur Prokuroria e Specializuar. U ngritën akuza kundër shtatë pjesëmarrësve në grupin e organizuar kriminal, kurse katër prej tyre mbeten në..

botuar më 17-12-18 5.24.MD
Liljana Pavllova dhe Boill Banov treguan sot para gazetarëve sallat e meremetuara të Pallatit Kombëtar të Kulturës

Pallati Kombëtar i Kulturës është i gatshëm për t’i mirëpritur delegatët për Presidencën bullgare të Këshillit të BE-së

Pallati Kombëtar i Kulturës është i gatshëm për t’i mirëpritur delegatët për Presidencën bullgare të Këshillit të BE-së. Këtë e deklaruan në një takim me gazetarët Ministrja e Presidencës Bullgare të Këshillit të BE-së Liljana Pavllova dhe ai i Kulturës..

botuar më 17-12-18 5.00.MD