Tri juridiksione të reja u përfshinë në “listën e zezë” të parajsave tatimore

Vlladisllav Goranov
Foto: eu2018bg.bg

Tri juridiksione hyrën në “listën e zezë” të parajsave tatimore. Këtë e tha ministri i financave Vlladisllav Goranov, i cili udhëheq mbledhjen e këshillit të BE-së të çështjeve ekonomike dhe financiare në kuadrin e presidencës bullgare. Në listë hyrën Bahamet, Ishujt e Virgjër Britanikë, Shën Kits dhe Nevis. Në të njëjtën kohë Bahrejni, Ishujt Marshall dhe Shën Luçia hiqen nga lista.

Më shumë nga rubrika
Papa Françesku dhe kryeministri Borisov

Papa Franpçesku do të bëjë vizitë në Bullgari nga 5 deri më 7 maj

Papa Françesku do të bëjë një vizitë apostolike në Bullgari nga 5 deri më 7 maj të vitit 2019. Brenda saj ai do të frekuentojë qytetet Sofje dhe Rakovski. Ai do të bëhet kreu i dytë i kishës katolike, i cili ka bërë vizitë në Bullgari pas Papës Gjon..

botuar më 18-12-13 2.26.MD

Partia GERB ruan një përparësi minimale para Partisë Socialiste Bullgare

Një studim i Qendrës Studimore “Trend” tregon se, partia qeverisëse GERB po e ruan pozitën e vet të liderit në qëndrimet elektorale të bullgarëve, por me një përparësi minimale prej 1,5 % kundrejt oponentes së vet kryesore - Partia  Socialiste..

botuar më 18-12-13 1.36.MD

Cvetan Cvetanov u takua me drejtoreshën e Evropolit Catherine de Bolle

Kryetari i Komisionit për sigurinë e brendshme dhe rendin publik pranë Parlamentit bullgar Cvetan Cvetanov zhvilloi një vizitë pune në Vjenë me drejtoreshën ekzekutive të Evropolit Catherine de Bolle. Në bisedimet e zhvilluara në kuadrin e takimit..

botuar më 18-12-13 1.15.MD