Udhëheqja e Ministrisë së Brendshme-Sofje do të shkarkohet për shkak të gabimeve

Ministri i Punëve të Brendshme Valentin Radev
Foto: BGNES

Udhëheqja e Ministrisë së Punëve të Brendshme për rajonin e Sofjes do të shkarkohet për shkak të gabimeve të lidhura me kërkimin e të burgosurit të arratisur nga Burgu i Sofjes më 3 prill Vladimir Pelov.

Kjo do të bëhet sipas urdhrit të Ministrit të punëve të brendshme Valentin Radev. I burgosuri i arratisur ishte vrarë më 5 qershor në qytetin e Botevgradit nga një person me dosje penale, para se policia ta kapte Vladimir Pelovin.


Më shumë nga rubrika

Bojko Borisov dhe Mohamed Bin Rashed al Maktum shqyrtuan bashkëpunimin midis Bullgarisë dhe Emirateve të Bashkuara Arabe

Bashkëpunimi bilateral qe tema e bisedës të kryeministrit Bojko Borisov në Dubai me kryeministrin e Emirateve të Bashkuara Arabe Mohamed Bin Rashed alMaktum. Borisovi ka shprehur bindjen se të dyja vendet mund të bashkëpunojnë me sukses në disa..

botuar më 18-10-22 4.05.MD

Nënat e fëmijëve me aftësi të kufizuara përsëri në protestë me kërkesë për dorëheqjen e zëvendëskryeministrit Simeonov

Nënat e fëmijëve me aftësi të kufizuara   nga iniciativa “Sistemi na vret” përsëri dolën në protestë  përpara godinës së qeverisë me kërkesë për dorëheqje të zëvendëskryeministrit Valeri Simeonov. Shkak për veprimet e protestës u bënë fjalët e..

botuar më 18-10-22 2.39.MD

Prioriteti kryesor i projekt-buxhetit për vitin e ardhshëm është arsimi

Ministria e Financave botoi projektligjin për Buxhetin shtetëror të Bullgarisë për vitin 2019. Buxheti është llogaritur në kushtet e rritjes reale të Produktit të Brendshëm Bruto prej 3,7%, inflacionit 3% dhe papunësisë 4,8%. Deficiti i..

botuar më 18-10-22 1.48.MD