Tashmë mund të ndiqet online lëvizja e trenave bullgarë

Foto: bdz.bg

Tashmë mund të ndiqet online lëvizja e trenave në Bullgari. Kompania “Hekurudhat shtetërore bullgare” në sajtin e vet www.bdz.bg paraqet informacion në kohë reale për lëvizjen e trenave në vend. Te shërbimi në fjalë mund të keni qasje nëpërmjet sustës “LIVE”. Duke shënuar stacionin konkret çdo një vizitues i sajtit mund të informohet a ka vonesë apo jo të trenit përkatës, kur pritet të mbërrijë ose të nisë ai nga stacioni. Informacioni mund të lexohet në bullgarisht dhe anglisht nëpërmjet të gjitha pajisjeve mobile të internetit.

Më shumë nga rubrika

Konstantin Kamenarov

Dënim i formës së prerë kundër drejtorit të Televizionit Kombëtar

Gjykata e Qytetit të Sofjes la në fuqi dënimin e shqiptuar nga Gjakata e Shkallës së Parë kundër Drejtorit të Televizionit Kombëtar Bullgar (BNT) Konstantin Kamenarov. Magjistratët pohuan vendimin e instancës së parë një vit e tre muaj burg me kusht me..

botuar më 19-04-22 7.24.MD

Fillon vlerësimi i ofertave për anijet patrulluese

Në Ministrinë e Mbrojtjes u hapën publikisht ofertat për blerjen e dy anijeve patrulluese nga Flota Ushtarako-Detare e Bullgarisë. Kjo u bë në praninë e tri firmave-pjesëmarrëse në tender „Fr. Lurssen Werft GmbH & Co.KG“ – Gjermani, „MTG – Delfin“ -..

botuar më 19-04-22 6.26.MD
Godina e MPJ-së në Sofje

Autoritetet bullgare janë zemëruar me një takim të ekstremistëve në Sofje

Ministria e Punëve të Jashtme dënon ashpër takimin e zhvilluar më 21 prill në Sofje të organizatave të së djathtës së skajshme nga vendi dhe nga jashtë. Ministria i cilësoi afishet e ngjitura me imazhin e Adolf Hitlerit dhe shenjat naziste mbi..

botuar më 19-04-22 6.08.MD