92 balona të zinj fluturuan në qiell për kujtim të punonjësve të vdekur në vendin e punës

Foto: BGNES

Në Ditën Botërore kushtuar sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës para godinës së Konfederatës së Sindikatave të Pavarura u lëshuan në qiell 92 balona të zinj. Gjithsej 92 janë të vrarët në incidente pune gjatë vitit 2018 në Bullgari. Gjithsej 2914 incidente kanë ndodhur në vendin e punës vitin e kaluar. Më shumë shkelje në dispozitat, të cilat rregullojnë kushtet shëndetësore dhe të sigurta ka në degën e ndërtimit, në tregti, restorante, në bujqësi dhe blegtori.

Më shumë nga rubrika

Rosen Zheljazkov

Bullgaria bënë përpjekjet për ndërtimin e një infrastrukture moderne në vijën “Lindje-Perëndim”

Bullgaria bënë përpjekjet e domosdoshme për ndërtimin e një infrastrukture moderne hekurudhore dhe rrugore në vijën “Lindje-Perëndim”. Këtë e tha ministri i transportit Rosen Zheljazkov në Forumin “Rruga e Mëndafshit” që mbahet nga 21 deri më 23 tetor në..

botuar më 19-10-22 7.31.MD

Sipas Komisionit Evropian Bullgaria ka avancuar, por nuk ka vendim për heqjen e mekanizmit

Komisioni Evropian miratoi raportin më të ri mbi mekanizmin e bashkëpunimit dhe kontrollimit të Bullgarisë në plotësimin e angazhimeve në reformën gjyqësore, luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Komisioni konsideron se avancimi i Bullgarisë në..

botuar më 19-10-22 4.47.MD

Gallëp: Më se 600 mijë bullgarë janë të prirë të shesin votat e tyre

Më se 600 mijë bullgarë pranojnë, se mund të votojnë kundrejt ndonjë stimuli ose me detyrim, tregon një anketimi i Agjencisë “Gallëp Interneshënëll”. Ky anketim u provokua nga botime, në të cilat thuhet, se çmimi i një vote lëvizet nga 75 deri në 100 euro...

botuar më 19-10-22 3.04.MD