Kryeprokurori dhe zëvendësi i tij zhvilluan takim në “Eurojust”

Kryeprokurori Cacarov
Foto: BGNES

Prokurori i përgjithshëm Sotir Cacarov dhe Zv.Kryeprokurori Ivan Geshev zhvilluan një takim pune në Hagë me Presidentin e “Eurojust” Ladislav Harman. Temat kryesore të bisedimeve kanë qenë bashkëpunimi në kundërvënien e kriminalitetit të organizuar dhe korrupsionit, trafiku i qenieve njerëzore dhe migracioni ilegal.

Duke folur bashkëbiseduesit kanë përmendur disa shembuj për aksione të përbashkëta të suksesshme, si “Halifax – kundër migracionit ilegal, aksioni kundër financimit të terrorizmit sipas sistemit Havala, ndalimi në Spanjë i shefëve të grupeve për krime tatimore, ndalimi i autorëve të mashtrimeve telefonike në Rumani dhe aksioni në Norvegji kundër pornografisë së fëmijëve.

Numri i përgjithshëm i rasteve, mbi të cilat ka punuar zyra bullgare e “Eurojust”-it janë 454.


Më shumë nga rubrika

Rajoni i qytetit Trën

Itinerar i ri malor për çiklistët me gjatësi 56 kilometra

Itinerari i ri në bashkinë Trën afër kufirit tonë me Serbinë – “VeloErul”, do të inaugurohet zyrtarisht më 19 tetor. Itinerari është me gjatësi 56 kilometra. Traseja është propozuar nga Shoqata Turistike e qytetit Trën (Bullgari..

botuar më 19-10-16 11.22.PD

Infermierët: Dëshirojmë ndryshimin e modelit të funksionimit të shëndetësisë

Pritet se një pjesë e infermierëve që po protestojnë në çadra para godinës së Ministrisë së Shëndetësisë, do të takohen me Мinistrin e shëndetësisë Kirill Ananiev. Në takim ai do të njihet me kërkesat e tyre për paga më të larta, për kushte më të..

botuar më 19-10-16 10.20.PD

Fillon pushimi i detyrueshëm i Kuvendit para zgjedhjeve

Kuvendi i Republikës së Bullgarisë fillon pushimin para zgjedhjeve dhe nuk do të zhvillojë seanca plenare në periudhën 16-25 tetor. Gjatë kohës së pushimit të deputetëve do të mblidhen vetëm komisionet e përhershme parlamentare. Seanca e parë e..

botuar më 19-10-16 9.44.PD