Здравето е път към духовното развитие

| обновено на 06.08.17 в 22:06

Това споделя една щастлива майка на 9 годишно дете, дошло на бял свят с помощта на програмата на д-р Емилова.

Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен. Майка съм на Теодор, който не случайно се казва Теодор, защото е Божи дар . Щастлива съм да споделя своята история. През 2006-та година се срещнах д-р Емилова след дълги години проблем при зачатие. Решихме, че трябва да опитаме, да дадем и този шанс на нашето собствено тяло да се почисти, както и ментално да освободим съзнанието от всички натрупвания.

Срещата ни беше кратка, точна и делова. Попитах кога да започнем режима, тя отговори утре. Направих 20 дни плодове, чай и мед и 20 дни захранване, след което бяхме одобрени за ин витро. След десетина месеца направихме процедурата с отрицателен резултат и аз отново се върнах в Клиниката на д-р Емилова, защото в резултат на хормоналната терапия, реших че трябва да помогна на тялото си да се почисти. Така се изразявам, но така се чувствах. Тогава направих програмата за 15 дни, беше по-малко, защото усетих глад. Режимът не течеше както предния път, в който усещането за глад изчезваше на четвъртия - петия ден. Тогава си позволих една бисквитка.

Помните тази бисквита?

Разбира се, че помня. Помня от кой магазин я купих. След това два месеца не съм разбрала, че съм бременна. Мислех, че тялото се възстановява все още от глада, от хормоналната терапия, от интервенцията. Всъщност – Теди е бил вече създаден. Той се казва Теодор, на 9 години е и е прекрасно дете.

Как се хранихте, след като го родихте? Продължавате ли с програмата на д-р Емилова?

Продължавам с програмата и мисля, че който се е докоснал до нея, няма как да не усети тези невероятни последици и позитивно мислене, усещане за лекота, енергия, желание за всичко хубаво, за среща с приятели. Ти освобождаваш бита - това, което всеки ден вършим пазаруване, готвене, монотонните вечери  в делника и остава толкова много време за себе си. Човек да си подари такива неща! Правя го февруари месец и през лятото, 10-15 дни, когато има много плодове, също и есента.

СнимкаКолко години вече сте се посветили на здравословния начин на живот?

На 46 години съм в момента, Теди е на 9. От както той дойде при нас.

Десетина години?

Да. Радвам се, че срещам много съмишленици. Аз ходя на йога, когато мога. Сред колегите ми има такива, с колеги и приятели общуваме, споделяме и мисля, че тепърва хората ще откриват какви способности има тяхното тяло и ще вярват в него.

Теди боледува ли сега?

Теди не боледува, той е здраво дете. Не е пил антибиотик. Понякога през зимата има хрема, лек дискомфорт, но го оставям да вдигне температура. Вярвам и в това, че тялото само, дори да има 39 градуса,ще се възстанови, трябва да сме по-смели и да вярваме, че може да се справи само. Може би е в противоречие с традиционната медицина, но за мен това е пътя. Нашите тела знаят какво правят.

Някой от Вашето семейства стана ли също последовател на програмата на д-р Емилова?

От моето семейство – не! Надявам се - приятелите ми!  Аз нямам приятели, които се нуждаят от подобна терапия, но те знаят от мен и винаги адмирират резултата, когато ме видят след програма на д-р Емилова.

Вие боледувате ли?

Не, благодаря, здрава съм. Чувствам се добре и благодаря за възможността да кажа тези думи пред Вас, за да стигнат до повече хора. Доктор Емилова е... благодаря, че съм я срещнала, желая й  да е жива и здрава, много успехи на екипа! Дай, Боже, всекиму да среща по пътя си такива хора, от които да учи, с които да има обмен на енергия, на усещания...

Здравето за Вашето семейство?

Важно е. Това е нещо, което сме длъжни да мислим за него основно, а не за всички тези надпревари със самите себе си в забързаното ежедневие, материални блага и така нататък. Здравето е път към духовното развитие.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.


Габриела Димитрова е част от жените, които се радват на деца след програма на плодове, чай и мед в клиниката на д-р Емилова.Режисьорът  Стилиян Иванов снима филм за така наречените "гладни бебета" на д-р Емилова и той ще бъде готов за 25-тата годишнина на центъра. 
ВИЖТЕ ОЩЕ

Елена Пенчева: "Бях престъпник на собственото си здраве"

Много диагнози водят в клиниката на д-р Емилова Елена Пенчева. Сега тя е щастлива и усмихната, защото е доволна от живота. Аз съм на 68 години и съм от Пловдив. Имах много заболявания. Заради това децата ми страдаха. След смъртта на съпруга ми мислех, че с 3 кутии цигари дневно ще спра мъката. Така редувах работа и цигари и все..

публикувано на 12.01.18 в 19:26

Плодолечението лекува диабет

За това разказва дама, която след програма на плодове и чай овладява стойностите на кръвната захар . Добрите резултати връщат отново в клиниката на д-р Емилова една жена, която пътува стотици километри. Аз съм Елена Николова и съм от Панагюрище. Тук ме доведе здравословното състояние. Това е моето второ посещение в клиниката. Спазвам и в къщи..

публикувано на 07.01.18 в 17:34

Центърът на д-р Емилова - оазис на доброта и щастие

През 2018 година центърът на д-р Емилова ще отбележи 25 години от своето начало. За четвърт век пациентите вече са близо 50 000 от цял свят. Най-малко още 4 пъти по Толкова са направили програмата, разказва д-р Емилова. Доволни от постигнатите резултати, те често се връщат със своите семейства и приятели. През годините много от редовните пациенти са..

обновено на 01.01.18 в 06:35

Коледата на д-р Емилова

Винаги на Коледа се събира цялото ми семейство - децата ми, внуците ми, сватовете... Откакто дъщеря ми започна да учи в Английската гимназия,  за нея приоритет е пуйката. Затова аз се усъвършенствах да правя за Коледа печена пуйка пълна с кестени, разказа в интервю за Радио Варна д-р Емилова . За обичаната по целия свят лекарка това е..

публикувано на 24.12.17 в 12:15

Емилия от Швеция: „Ще дойда отново при д-р Емилова!”

След 20-дневно плодолечение   в клиниката на д-р Емилова Емилия си тръгва доволна, защото е спряла медикаментите за диабет, а нейната приятелка е щастлива, че са се излекували раните от псориазиса. Аз съм Емилия и съм на 47 години. За първи път правя плодолечение и съм много очарована. Не зная от колко време в моя живот не се..

публикувано на 17.12.17 в 17:22

Веско Станков: "Махнете шкафчето за прегрешения!"

Той е на 38 години, но споделя, че енергията му в момента е повече от времето, когато е на 20. Завършил е  екология  в СУ "Св. Климент Охридски" и  мотивът му да се храни с цялостни продукти  е етичното отношение към животните и планетата. Споделя, че здравословният ефект идва постфактум. Веско Станков с часове може да говори за храната,..

обновено на 11.12.17 в 10:07

Подправките придават вкус и плътност на храната

Илия Илиев от 10 години е част от екипа, който приготвя здравословната храна в центъра на д-р Людмила Емилова. От 5 години вече и е главен готвач. Преди да се присъедини към екипа, сам прави програмата, защото имал гнойна ангина и акне.  След това животът му наистина се променя. Преди малко повече от година сключи брак с Галя, която също работи при д-р..

обновено на 03.12.17 в 18:47