Здравето е път към духовното развитие

| обновено на 06.08.17 в 22:06

Това споделя една щастлива майка на 9 годишно дете, дошло на бял свят с помощта на програмата на д-р Емилова.

Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен. Майка съм на Теодор, който не случайно се казва Теодор, защото е Божи дар . Щастлива съм да споделя своята история. През 2006-та година се срещнах д-р Емилова след дълги години проблем при зачатие. Решихме, че трябва да опитаме, да дадем и този шанс на нашето собствено тяло да се почисти, както и ментално да освободим съзнанието от всички натрупвания.

Срещата ни беше кратка, точна и делова. Попитах кога да започнем режима, тя отговори утре. Направих 20 дни плодове, чай и мед и 20 дни захранване, след което бяхме одобрени за ин витро. След десетина месеца направихме процедурата с отрицателен резултат и аз отново се върнах в Клиниката на д-р Емилова, защото в резултат на хормоналната терапия, реших че трябва да помогна на тялото си да се почисти. Така се изразявам, но така се чувствах. Тогава направих програмата за 15 дни, беше по-малко, защото усетих глад. Режимът не течеше както предния път, в който усещането за глад изчезваше на четвъртия - петия ден. Тогава си позволих една бисквитка.

Помните тази бисквита?

Разбира се, че помня. Помня от кой магазин я купих. След това два месеца не съм разбрала, че съм бременна. Мислех, че тялото се възстановява все още от глада, от хормоналната терапия, от интервенцията. Всъщност – Теди е бил вече създаден. Той се казва Теодор, на 9 години е и е прекрасно дете.

Как се хранихте, след като го родихте? Продължавате ли с програмата на д-р Емилова?

Продължавам с програмата и мисля, че който се е докоснал до нея, няма как да не усети тези невероятни последици и позитивно мислене, усещане за лекота, енергия, желание за всичко хубаво, за среща с приятели. Ти освобождаваш бита - това, което всеки ден вършим пазаруване, готвене, монотонните вечери  в делника и остава толкова много време за себе си. Човек да си подари такива неща! Правя го февруари месец и през лятото, 10-15 дни, когато има много плодове, също и есента.

СнимкаКолко години вече сте се посветили на здравословния начин на живот?

На 46 години съм в момента, Теди е на 9. От както той дойде при нас.

Десетина години?

Да. Радвам се, че срещам много съмишленици. Аз ходя на йога, когато мога. Сред колегите ми има такива, с колеги и приятели общуваме, споделяме и мисля, че тепърва хората ще откриват какви способности има тяхното тяло и ще вярват в него.

Теди боледува ли сега?

Теди не боледува, той е здраво дете. Не е пил антибиотик. Понякога през зимата има хрема, лек дискомфорт, но го оставям да вдигне температура. Вярвам и в това, че тялото само, дори да има 39 градуса,ще се възстанови, трябва да сме по-смели и да вярваме, че може да се справи само. Може би е в противоречие с традиционната медицина, но за мен това е пътя. Нашите тела знаят какво правят.

Някой от Вашето семейства стана ли също последовател на програмата на д-р Емилова?

От моето семейство – не! Надявам се - приятелите ми!  Аз нямам приятели, които се нуждаят от подобна терапия, но те знаят от мен и винаги адмирират резултата, когато ме видят след програма на д-р Емилова.

Вие боледувате ли?

Не, благодаря, здрава съм. Чувствам се добре и благодаря за възможността да кажа тези думи пред Вас, за да стигнат до повече хора. Доктор Емилова е... благодаря, че съм я срещнала, желая й  да е жива и здрава, много успехи на екипа! Дай, Боже, всекиму да среща по пътя си такива хора, от които да учи, с които да има обмен на енергия, на усещания...

Здравето за Вашето семейство?

Важно е. Това е нещо, което сме длъжни да мислим за него основно, а не за всички тези надпревари със самите себе си в забързаното ежедневие, материални блага и така нататък. Здравето е път към духовното развитие.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.


Габриела Димитрова е част от жените, които се радват на деца след програма на плодове, чай и мед в клиниката на д-р Емилова.Режисьорът  Стилиян Иванов снима филм за така наречените "гладни бебета" на д-р Емилова и той ще бъде готов за 25-тата годишнина на центъра. 
ВИЖТЕ ОЩЕ

Здравословното хранене е начин на живот!

Цяла фамилия от Пазарджик се е посветила на здравословния начин на живот. През 90-те години при д-р Емилова идват бабата и дядото, след това показват на своите дъщери какви са резултатите и те също започват да се хранят и да живеят здравословно. Срещам в клиниката семейството на 5-годишния Любчо, който е с родителите си и всички заедно правят..

обновено на 20.08.17 в 19:17

Танците и гимнастиката дават здраве!

Една българка, която   отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника. Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна..

обновено на 13.08.17 в 19:02

Д-р Емилова променя начина на мислене

С рещата с доктор Емилова променя в положителна посока живота на един млад човек - Георги о т София . Какво Ви доведе при д-р Емилова? Н ужда та от промяна . Т ова е един дълъг път на се беу сеща н е . Т ърсене за най-правилното и най-разумното . Аз бях еди н човек , който е бил из тощен от..

публикувано на 31.07.17 в 14:13

След програма на д-р Емилова жена с един яйчник роди две деца

Д ве деца ражда след прилагането на програмата на д - р Емилова една майка , която сега е много щастлива . Неда Е нева се казвам , аз съм от Карлово и съм на 42 години . Ц ялата процедура се наложи след спонтанен аборт , който имах . Две седмици след него настъпи усложнение ...

публикувано на 24.07.17 в 11:30

Най-много полезни вещества има в тъмнозелените листни зеленчуци

Лятото е време, в което салатите са особено предпочитани. Те са изключително препоръчвани от д-р Емилова, която има все повече пациенти от цял свят. Преди месеци те станаха вече 45 000. Защо е толкова полезна салатата, д-р Емилова? Изключително ценна и полезна, с малко калории, но с много полезни хранителни вещества. Джоуел Фърман,..

публикувано на 17.07.17 в 10:10

През лятото екипът на д-р Емилова е отново на Боровец

Голяма част от пациентите чакат с нетърпение почивката на Боровец в клиниката на д-р Емилова. И тази година ще се ползва базата на хотел „Боровец хилс”, където няма да има други гости и това позволява на хората, които прилагат програмата на плодове,чай и мед , да не се изкушават от храната.   Там ще има освен традиционната програма, медицински..

обновено на 09.07.17 в 22:45

Новата страница в живота на един млад мъж

С рещата с доктор Емилова променя в положителна посока живота на един млад човек - Георги о т София . Какво Ви доведе при д-р Емилова? Нуждата от промяна. Това е един дълъг път на себеусещане. Търсене за най-правилното и най-разумното. Аз бях един човек, който е бил изтощен от стреса и средата, в която е бил,..

публикувано на 31.07.17 в 06:50