Здравето е път към духовното развитие

| обновено на 06.08.17 в 22:06

Това споделя една щастлива майка на 9 годишно дете, дошло на бял свят с помощта на програмата на д-р Емилова.

Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен. Майка съм на Теодор, който не случайно се казва Теодор, защото е Божи дар . Щастлива съм да споделя своята история. През 2006-та година се срещнах д-р Емилова след дълги години проблем при зачатие. Решихме, че трябва да опитаме, да дадем и този шанс на нашето собствено тяло да се почисти, както и ментално да освободим съзнанието от всички натрупвания.

Срещата ни беше кратка, точна и делова. Попитах кога да започнем режима, тя отговори утре. Направих 20 дни плодове, чай и мед и 20 дни захранване, след което бяхме одобрени за ин витро. След десетина месеца направихме процедурата с отрицателен резултат и аз отново се върнах в Клиниката на д-р Емилова, защото в резултат на хормоналната терапия, реших че трябва да помогна на тялото си да се почисти. Така се изразявам, но така се чувствах. Тогава направих програмата за 15 дни, беше по-малко, защото усетих глад. Режимът не течеше както предния път, в който усещането за глад изчезваше на четвъртия - петия ден. Тогава си позволих една бисквитка.

Помните тази бисквита?

Разбира се, че помня. Помня от кой магазин я купих. След това два месеца не съм разбрала, че съм бременна. Мислех, че тялото се възстановява все още от глада, от хормоналната терапия, от интервенцията. Всъщност – Теди е бил вече създаден. Той се казва Теодор, на 9 години е и е прекрасно дете.

Как се хранихте, след като го родихте? Продължавате ли с програмата на д-р Емилова?

Продължавам с програмата и мисля, че който се е докоснал до нея, няма как да не усети тези невероятни последици и позитивно мислене, усещане за лекота, енергия, желание за всичко хубаво, за среща с приятели. Ти освобождаваш бита - това, което всеки ден вършим пазаруване, готвене, монотонните вечери  в делника и остава толкова много време за себе си. Човек да си подари такива неща! Правя го февруари месец и през лятото, 10-15 дни, когато има много плодове, също и есента.

СнимкаКолко години вече сте се посветили на здравословния начин на живот?

На 46 години съм в момента, Теди е на 9. От както той дойде при нас.

Десетина години?

Да. Радвам се, че срещам много съмишленици. Аз ходя на йога, когато мога. Сред колегите ми има такива, с колеги и приятели общуваме, споделяме и мисля, че тепърва хората ще откриват какви способности има тяхното тяло и ще вярват в него.

Теди боледува ли сега?

Теди не боледува, той е здраво дете. Не е пил антибиотик. Понякога през зимата има хрема, лек дискомфорт, но го оставям да вдигне температура. Вярвам и в това, че тялото само, дори да има 39 градуса,ще се възстанови, трябва да сме по-смели и да вярваме, че може да се справи само. Може би е в противоречие с традиционната медицина, но за мен това е пътя. Нашите тела знаят какво правят.

Някой от Вашето семейства стана ли също последовател на програмата на д-р Емилова?

От моето семейство – не! Надявам се - приятелите ми!  Аз нямам приятели, които се нуждаят от подобна терапия, но те знаят от мен и винаги адмирират резултата, когато ме видят след програма на д-р Емилова.

Вие боледувате ли?

Не, благодаря, здрава съм. Чувствам се добре и благодаря за възможността да кажа тези думи пред Вас, за да стигнат до повече хора. Доктор Емилова е... благодаря, че съм я срещнала, желая й  да е жива и здрава, много успехи на екипа! Дай, Боже, всекиму да среща по пътя си такива хора, от които да учи, с които да има обмен на енергия, на усещания...

Здравето за Вашето семейство?

Важно е. Това е нещо, което сме длъжни да мислим за него основно, а не за всички тези надпревари със самите себе си в забързаното ежедневие, материални блага и така нататък. Здравето е път към духовното развитие.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.


Габриела Димитрова е част от жените, които се радват на деца след програма на плодове, чай и мед в клиниката на д-р Емилова.Режисьорът  Стилиян Иванов снима филм за така наречените "гладни бебета" на д-р Емилова и той ще бъде готов за 25-тата годишнина на центъра. 
ВИЖТЕ ОЩЕ

2 години спах клекнал до леглото

Това споделя Атанас Йовчев, който имал проблеми с наднормено тегло и отоци по тялото. Мъжът страдал от сънна апнея и заспивал докато шофирал. "Сега съм нов човек", убеден е Йовчев след 27 дни програма на плодове, чай и мед, която прави под контрола на д-р Емилова. Трудно беше, спах на колене, подпрян на леглото.... Как разбрахте за д-р Емилова?..

публикувано на 18.03.18 в 17:17

Човек трябва да пребори себе си

За това разказва семейство Стефанови от София, които са пациенти на д-р Емилова от почти 20 години. В началото идва Евелина, на 56 години,  която има мигрена и няколко килограма повече. След като се убеждават, че периодичните разтоварвания лекуват, семейството променя начина си на живот и от години в техния дом няма никакви лекарства...

публикувано на 11.03.18 в 13:50

Бобовите растения - с повече белтъчини от месото

Консумацията на растителни храни и изчистването на тялото от токсини смиряват хората, това разказва д-р Людмила Емилова, която има опит с прилагането на програма на плодове, чай и мед от 25 години  първо върху себе си, а след това и на повече от 45 000 пациенти от цял свят. Спазването на поста не води до намаление на белтъчините в тялото, защото те се..

публикувано на 04.03.18 в 15:43

Без животински храни човек става по-добър

Цялото семейство на Слави Кръстев от Силистра е убедено в ползата от здравословен живот. И родителите му, и съпругата му, както и той, са спортисти от десетилетия. Той е стоматолог и винаги има много работа, а напрежението се отразява и на здравето, а килограмите се качват. Но той има 3 деца и когато кръвното започнало системно да излиза от нормата..

публикувано на 24.02.18 в 16:32

Тук се казва истината - в клиниката на д-р Емилова

Думите са на Антоанета Ангелова от Пловдив.         При д-р Емилова я води нуждата да живее по здравословен начин и да се храни така, че да е здрава и да изглежда добре.Това е разказ за нейния път към истината, за промяната и ползата от нея: Какъв беше здравословният проблем? Наднормено тегло, високо кръвно налягане и холестерол...

публикувано на 19.02.18 в 01:10

Борбата за здраве е трудна, важно е да не се откажеш

Семейството на Панайот Киров от Варна е сред първите пациенти на д-р Емилова. Началото е преди около 24 години. От програмата на плодове, чай и мед, се възползват неговата майка и сестра. Сега след такава програма  дъщеря му очаква бебе. Самият Панайот Киров няколко пъти е правил дълга програма на плодове, но не само това. Той няколко пъти е бил и само..

обновено на 11.02.18 в 15:33

Къде остана кашлицата?

Здравословни проблеми с белия дроб е решил пациент на д-р Емилова, който прави програмата на плодове, чай и мед. Аз се казвам Иванка Попова и съм от Бургас. От дете много често боледувам от белодробни заболявания, била съм по санаториуми. След това развих ХОББ - Хронична обструктивна белодробна болест, много правех тези инфекции. Колко..

публикувано на 04.02.18 в 16:02