Здравето е път към духовното развитие

| обновено на 06.08.17 в 22:06

Това споделя една щастлива майка на 9 годишно дете, дошло на бял свят с помощта на програмата на д-р Емилова.

Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен. Майка съм на Теодор, който не случайно се казва Теодор, защото е Божи дар . Щастлива съм да споделя своята история. През 2006-та година се срещнах д-р Емилова след дълги години проблем при зачатие. Решихме, че трябва да опитаме, да дадем и този шанс на нашето собствено тяло да се почисти, както и ментално да освободим съзнанието от всички натрупвания.

Срещата ни беше кратка, точна и делова. Попитах кога да започнем режима, тя отговори утре. Направих 20 дни плодове, чай и мед и 20 дни захранване, след което бяхме одобрени за ин витро. След десетина месеца направихме процедурата с отрицателен резултат и аз отново се върнах в Клиниката на д-р Емилова, защото в резултат на хормоналната терапия, реших че трябва да помогна на тялото си да се почисти. Така се изразявам, но така се чувствах. Тогава направих програмата за 15 дни, беше по-малко, защото усетих глад. Режимът не течеше както предния път, в който усещането за глад изчезваше на четвъртия - петия ден. Тогава си позволих една бисквитка.

Помните тази бисквита?

Разбира се, че помня. Помня от кой магазин я купих. След това два месеца не съм разбрала, че съм бременна. Мислех, че тялото се възстановява все още от глада, от хормоналната терапия, от интервенцията. Всъщност – Теди е бил вече създаден. Той се казва Теодор, на 9 години е и е прекрасно дете.

Как се хранихте, след като го родихте? Продължавате ли с програмата на д-р Емилова?

Продължавам с програмата и мисля, че който се е докоснал до нея, няма как да не усети тези невероятни последици и позитивно мислене, усещане за лекота, енергия, желание за всичко хубаво, за среща с приятели. Ти освобождаваш бита - това, което всеки ден вършим пазаруване, готвене, монотонните вечери  в делника и остава толкова много време за себе си. Човек да си подари такива неща! Правя го февруари месец и през лятото, 10-15 дни, когато има много плодове, също и есента.

СнимкаКолко години вече сте се посветили на здравословния начин на живот?

На 46 години съм в момента, Теди е на 9. От както той дойде при нас.

Десетина години?

Да. Радвам се, че срещам много съмишленици. Аз ходя на йога, когато мога. Сред колегите ми има такива, с колеги и приятели общуваме, споделяме и мисля, че тепърва хората ще откриват какви способности има тяхното тяло и ще вярват в него.

Теди боледува ли сега?

Теди не боледува, той е здраво дете. Не е пил антибиотик. Понякога през зимата има хрема, лек дискомфорт, но го оставям да вдигне температура. Вярвам и в това, че тялото само, дори да има 39 градуса,ще се възстанови, трябва да сме по-смели и да вярваме, че може да се справи само. Може би е в противоречие с традиционната медицина, но за мен това е пътя. Нашите тела знаят какво правят.

Някой от Вашето семейства стана ли също последовател на програмата на д-р Емилова?

От моето семейство – не! Надявам се - приятелите ми!  Аз нямам приятели, които се нуждаят от подобна терапия, но те знаят от мен и винаги адмирират резултата, когато ме видят след програма на д-р Емилова.

Вие боледувате ли?

Не, благодаря, здрава съм. Чувствам се добре и благодаря за възможността да кажа тези думи пред Вас, за да стигнат до повече хора. Доктор Емилова е... благодаря, че съм я срещнала, желая й  да е жива и здрава, много успехи на екипа! Дай, Боже, всекиму да среща по пътя си такива хора, от които да учи, с които да има обмен на енергия, на усещания...

Здравето за Вашето семейство?

Важно е. Това е нещо, което сме длъжни да мислим за него основно, а не за всички тези надпревари със самите себе си в забързаното ежедневие, материални блага и така нататък. Здравето е път към духовното развитие.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.


Габриела Димитрова е част от жените, които се радват на деца след програма на плодове, чай и мед в клиниката на д-р Емилова.Режисьорът  Стилиян Иванов снима филм за така наречените "гладни бебета" на д-р Емилова и той ще бъде готов за 25-тата годишнина на центъра. 
ВИЖТЕ ОЩЕ

Жена от Бургас: С програмата на д-р Емилова избегнах операция на Лумбалните прешлени

Изключително подвижна жена на възраст е един от пациентите в клиниката на д-р Емилова.Споделя, че е имала много сериозни заболявания, но с програмата на омекотено гладуване дори и операцията на Лумбалните прешлени се отлага. Казвам се Таня Прюр, аз съм на 71 години и съм от Бургас. При д-р Емилова идвам за 4-ти път. При нея в началото..

обновено на 22.10.17 в 19:17
krushi

Плодовете контролират емоциите

В това е убедена Димитричка   Статева от Добрич. Преди години тя търси помощ от д-р Емилова заради усложнения след п невмония. Добрите резултати са налице и днес жената е благодарна, защото е здрава и сама се грижи за семейството си. Какво ви накара да направите тази програма Вие? Много тежка пневмония,   която изкарах -..

обновено на 15.10.17 в 19:34

Може ли да се излекува астмата?

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова. Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих..

обновено на 09.10.17 в 06:21

Японски учен доказа подмладяването на клетката

Есента е най-богата на български плодове, които може да хапнем откъснати от дървото или на следващия ден, и да се направят поне няколко дни плодолечение. С консумацията на пресни български плодове приемаме много полезни вещества - витамини, минерали,ензими, антиоксиданти, пигменти вещества, разказва д-р Людмила Емилова. Самата тя "тръгва" към природните..

обновено на 01.10.17 в 17:45

Вълшебното хапче смокини

Смокинята е изключително полезен плод, споделя  д-р Людмила Емилова.  Тя съдържа много полезни минерали, калий, калций, цинк, магнезии и така нататък.  Съдържа много витамин С,  В1, В2, В6, В9 и други.  Има и голямо количество баластни вещества, които почистват добре дебелото черво. Изключително полезно е голямото съдържание на плодова захар, за да се..

обновено на 24.09.17 в 21:30

Имунната система се възстановява след няколко дни глад

Поредният усмихнат пациент срещам в клиниката на д-р Емилова. Здравейте. Казвам се Красимира Пецова от Пазарджик. Чувствам се великолепно. Чувствам се по-добре от вчера и може би малко по-лошо от утре. Защото ще продължите да правите   програмата на лечебно гладуване  на д-р Емилова? Абсолютно. Това е полезно за мен, това е важно за мен...

обновено на 17.09.17 в 13:59

81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!” Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето. Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една..

обновено на 10.09.17 в 22:16