Здравето е път към духовното развитие

| обновено на 06.08.17 в 22:06

Това споделя една щастлива майка на 9 годишно дете, дошло на бял свят с помощта на програмата на д-р Емилова.

Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен. Майка съм на Теодор, който не случайно се казва Теодор, защото е Божи дар . Щастлива съм да споделя своята история. През 2006-та година се срещнах д-р Емилова след дълги години проблем при зачатие. Решихме, че трябва да опитаме, да дадем и този шанс на нашето собствено тяло да се почисти, както и ментално да освободим съзнанието от всички натрупвания.

Срещата ни беше кратка, точна и делова. Попитах кога да започнем режима, тя отговори утре. Направих 20 дни плодове, чай и мед и 20 дни захранване, след което бяхме одобрени за ин витро. След десетина месеца направихме процедурата с отрицателен резултат и аз отново се върнах в Клиниката на д-р Емилова, защото в резултат на хормоналната терапия, реших че трябва да помогна на тялото си да се почисти. Така се изразявам, но така се чувствах. Тогава направих програмата за 15 дни, беше по-малко, защото усетих глад. Режимът не течеше както предния път, в който усещането за глад изчезваше на четвъртия - петия ден. Тогава си позволих една бисквитка.

Помните тази бисквита?

Разбира се, че помня. Помня от кой магазин я купих. След това два месеца не съм разбрала, че съм бременна. Мислех, че тялото се възстановява все още от глада, от хормоналната терапия, от интервенцията. Всъщност – Теди е бил вече създаден. Той се казва Теодор, на 9 години е и е прекрасно дете.

Как се хранихте, след като го родихте? Продължавате ли с програмата на д-р Емилова?

Продължавам с програмата и мисля, че който се е докоснал до нея, няма как да не усети тези невероятни последици и позитивно мислене, усещане за лекота, енергия, желание за всичко хубаво, за среща с приятели. Ти освобождаваш бита - това, което всеки ден вършим пазаруване, готвене, монотонните вечери  в делника и остава толкова много време за себе си. Човек да си подари такива неща! Правя го февруари месец и през лятото, 10-15 дни, когато има много плодове, също и есента.

СнимкаКолко години вече сте се посветили на здравословния начин на живот?

На 46 години съм в момента, Теди е на 9. От както той дойде при нас.

Десетина години?

Да. Радвам се, че срещам много съмишленици. Аз ходя на йога, когато мога. Сред колегите ми има такива, с колеги и приятели общуваме, споделяме и мисля, че тепърва хората ще откриват какви способности има тяхното тяло и ще вярват в него.

Теди боледува ли сега?

Теди не боледува, той е здраво дете. Не е пил антибиотик. Понякога през зимата има хрема, лек дискомфорт, но го оставям да вдигне температура. Вярвам и в това, че тялото само, дори да има 39 градуса,ще се възстанови, трябва да сме по-смели и да вярваме, че може да се справи само. Може би е в противоречие с традиционната медицина, но за мен това е пътя. Нашите тела знаят какво правят.

Някой от Вашето семейства стана ли също последовател на програмата на д-р Емилова?

От моето семейство – не! Надявам се - приятелите ми!  Аз нямам приятели, които се нуждаят от подобна терапия, но те знаят от мен и винаги адмирират резултата, когато ме видят след програма на д-р Емилова.

Вие боледувате ли?

Не, благодаря, здрава съм. Чувствам се добре и благодаря за възможността да кажа тези думи пред Вас, за да стигнат до повече хора. Доктор Емилова е... благодаря, че съм я срещнала, желая й  да е жива и здрава, много успехи на екипа! Дай, Боже, всекиму да среща по пътя си такива хора, от които да учи, с които да има обмен на енергия, на усещания...

Здравето за Вашето семейство?

Важно е. Това е нещо, което сме длъжни да мислим за него основно, а не за всички тези надпревари със самите себе си в забързаното ежедневие, материални блага и така нататък. Здравето е път към духовното развитие.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.


Габриела Димитрова е част от жените, които се радват на деца след програма на плодове, чай и мед в клиниката на д-р Емилова.Режисьорът  Стилиян Иванов снима филм за така наречените "гладни бебета" на д-р Емилова и той ще бъде готов за 25-тата годишнина на центъра. 
ВИЖТЕ ОЩЕ

Движението съхранява мозъка и паметта

Здравословното хранене и физически упражнения съхраняват дейността на мозъка, това показват последните медицински проучвания по света. Д-р Людмила Емилова следи непрекъснато развитието на науката и затова е убедена, че постоянните физически натоварвания и здравословното хранене запазват големината и обема на мозъка. Ако той е започнал да намалява,..

публикувано на 15.07.18 в 14:00

Жълтият кантарион влиза в състава на виаграта

Когато българинът е болен, той пие билков чай. На това залага при разработване на системата за омекотено гладуване Лидия Ковачева и това се използва от д-р Людмила Емилова вече 25 години. Програмата съчетава лечебната сила на плодовете и лечебната сила на билките. Ефектът се постига от лечебното гладуване, билките имат помощна роля, това  обяснила Лидия..

публикувано на 07.07.18 в 16:00

Как да съхраним паметта въпреки годините

Възможно е, това показват съвременните научни изследвания, разказва д-р Емилова Може ли лечебното гладуване да помогне за подобряване на паметта? Това е така и го доказват много наши пациенти, които са на преклонна възраст и са започнали нашата програма преди 15 - 20 години. Те се хранят най-често здравословно и не нарушават нашата програма. Те..

публикувано на 01.07.18 в 14:45

Незаменимият плод черница. Кайсии за сърце

„ Ако някоя черна черница падне върху бялата ни блуза, това е знак да си вдигнем главата и да не се отказваме, докато не изядем всички узрели черници на клоните, до които достигаме “. Това казва природолечителката д-р Людмила Емилова. Черницата е нейният любим плод. Доказателствата за ползата от неговата консумация тя получила от Лидия..

публикувано на 24.06.18 в 13:55

Студовата алергия може да се излекува

Сериозен проблем с алергиите решава  19-годишната  Авигея  от Велико Търново. Тежката алергия към студ и влага била от 4-5 години. Не помогнала традиционната медицина и хомеопатията, споделя Авигея. През миналата година 3 месеца е без мензис, след това приема в продължение на 3 месеца хормони, килограмите се увеличили с 10, но след спиране на..

публикувано на 17.06.18 в 11:50

Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2. От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах..

публикувано на 10.06.18 в 12:50

Да свалиш 55 килограма за една година? Възможно е.

55  килограма успява да свали за една година Атидже Башева от София. Младата жена тежала 155 килограма. Била в преддиабетно състояние, стойностите на кръвната захар били на границата. Имала и сънна апнея – не можела да спи нормално, често се будела и се чувствала отпаднала. Направила 4 дълги програми на плодове, чай и мед – общо 90..

публикувано на 03.06.18 в 14:05