Танците и гимнастиката дават здраве!

| обновено на 13.08.17 в 19:02

Една българка, която  отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника.

Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна последователка. Беше невероятно преживяване. Дойдох за 10 дни, останах 24 и не ми се тръгваше изобщо. Запознах се с много хора. По принцип нямам сериозни здравословни проблеми. Свалих 10 килограма за тези 24 дни. Това е моят проблем - постоянно качвам килограми. Научих много рецепти, с които да си разнообразявам менюто. Питките са невероятни и когато ги правя, влагам много любов и са много вкусни.

СнимкаСпазвате ли този начин на живот между отделните програми?

В началото – да, но имаше нещо, което ме връща назад, така че търсих и друга помощ за да открия защо винаги искам да ям.  След това гладуване при д-р Емилова през 2009 година  аз започнах да  правя регулярно такива. Миналата година с три приятелки в социалните мрежи се чувахме постоянно и успяхме да направим програмата 30 дни заедно.

А успяхте ли да се захраните правилно?

Захранването е интересен момент, защото когато се връщаш към нормалната храна, тя е толкова вкусна и искаш да изядеш много, но успявам.

Сега сте отново в България...

Тъй като в последните години работата ми стана доста стресова. Опитвах се да правя тази програма... Опитвам се да я започна, защото винаги усещам освен потребност, и сила. Но в последните 3 месеца тази сила беше от типа „хайде утре, хайде утре” и когато видях, че тази сила не идва, аз си казах: ”план В”, звъннах и след седмица съм тук. Това много ми помогна и съм много благодарна, че точно д-р Емилова  е българка и аз имам възможност да я познавам и да правя тази програма. Чувствам се благословена.


СнимкаЧувствате се позитивно заредена, усмихната, щастлива...

Така е. Днес ми е 7 ден. Успях да сваля 5 килограма за 7 дена, което е страхотно. Гимнастиките, хората... много ми помагат да си върна мускулатурата, защото  аз работя на бюро и когато не съм започнала физическа дейност или съм я преустановила.... Много се радвам, че има физически упражнения, разходки, много прекрасни хора, с които може да си говориш с часове ...

Къде Ви е най-хубаво, когато сте в клиниката на д-р Емилова?

Хората, със сигурност. Аз съм голям привърженик на тези хора и танцувам дори и в Лондон. Харесвам и водната гимнастика. Сутрешната гимнастика е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Да вдишваш свежия въздух е като едно прераждане. Сутрешната гимнастика е това, без което не мога.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Студовата алергия може да се излекува

Сериозен проблем с алергиите решава  19-годишната  Авигея  от Велико Търново. Тежката алергия към студ и влага била от 4-5 години. Не помогнала традиционната медицина и хомеопатията, споделя Авигея. През миналата година 3 месеца е без мензис, след това приема в продължение на 3 месеца хормони, килограмите се увеличили с 10, но след спиране на..

публикувано на 17.06.18 в 11:50

Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2. От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах..

публикувано на 10.06.18 в 12:50

Да свалиш 55 килограма за една година? Възможно е.

55  килограма успява да свали за една година Атидже Башева от София. Младата жена тежала 155 килограма. Била в преддиабетно състояние, стойностите на кръвната захар били на границата. Имала и сънна апнея – не можела да спи нормално, често се будела и се чувствала отпаднала. Направила 4 дълги програми на плодове, чай и мед – общо 90..

публикувано на 03.06.18 в 14:05

Без хапче за кръвно и за диабет

" Вече не ползвам хапчета за кръвно, за диабет и инсулин ", това казва пациент на д-р Емилова. Станислав Христов от град Каолиново, област Шумен, идва в клиниката по настояване на съпругата си Надежда. Тя знаела за добрите резултати на екипа от години, но той все не се съгласявал. Сега шеговито казва за своята съпруга, че познава биографията на д-р..

публикувано на 27.05.18 в 15:02

Край на екземите?

" Живея живот без лекарства и затова благодаря, че има клиниката на д-р Емилова ". Признанието е на Моника Шванк , която живее в Берлин. Това е особено важно, защото е казано от 71-годишна дама, допълва д-р Емилова. Моника Шванк  идва преди 2 години в клиниката и сега е за трети път. Благодарение на програмите на плодове и чай и променения начин на..

публикувано на 20.05.18 в 16:35

След 5-дневна плодова програма децата не боледуват от бронхит и ангини

Това показва 25-годишния опит на д-р Людмила Емилова. Практиката е доказала, че  когато децата направят 5-дневна програма на плодове и чай, и след това правилно се захранят, след това имат по-силен имунитет. За трети път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие и този път периодът е по-дълъг – от 17 май до 15 юни. 5-звездният Гранд хотел..

публикувано на 13.05.18 в 16:43

Центърът на д-р Емилова отбеляза 25 години

"Всички пациенти са преминали през сърцето ми" , това сподели пред приятели д-р Людмила Емилова . За 25 години през центъра са лекувани 40 880 души от цял свят и всички те са станали част от мен, защото " никога не съм лекувала само за бройка ". И още от думите на популярната по цял диетоложка :  "Успяхме да помогнем на толкова много хора, но всеки..

публикувано на 06.05.18 в 08:15