Танците и гимнастиката дават здраве!

| обновено на 13.08.17 в 19:02

Една българка, която  отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника.

Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна последователка. Беше невероятно преживяване. Дойдох за 10 дни, останах 24 и не ми се тръгваше изобщо. Запознах се с много хора. По принцип нямам сериозни здравословни проблеми. Свалих 10 килограма за тези 24 дни. Това е моят проблем - постоянно качвам килограми. Научих много рецепти, с които да си разнообразявам менюто. Питките са невероятни и когато ги правя, влагам много любов и са много вкусни.

СнимкаСпазвате ли този начин на живот между отделните програми?

В началото – да, но имаше нещо, което ме връща назад, така че търсих и друга помощ за да открия защо винаги искам да ям.  След това гладуване при д-р Емилова през 2009 година  аз започнах да  правя регулярно такива. Миналата година с три приятелки в социалните мрежи се чувахме постоянно и успяхме да направим програмата 30 дни заедно.

А успяхте ли да се захраните правилно?

Захранването е интересен момент, защото когато се връщаш към нормалната храна, тя е толкова вкусна и искаш да изядеш много, но успявам.

Сега сте отново в България...

Тъй като в последните години работата ми стана доста стресова. Опитвах се да правя тази програма... Опитвам се да я започна, защото винаги усещам освен потребност, и сила. Но в последните 3 месеца тази сила беше от типа „хайде утре, хайде утре” и когато видях, че тази сила не идва, аз си казах: ”план В”, звъннах и след седмица съм тук. Това много ми помогна и съм много благодарна, че точно д-р Емилова  е българка и аз имам възможност да я познавам и да правя тази програма. Чувствам се благословена.


СнимкаЧувствате се позитивно заредена, усмихната, щастлива...

Така е. Днес ми е 7 ден. Успях да сваля 5 килограма за 7 дена, което е страхотно. Гимнастиките, хората... много ми помагат да си върна мускулатурата, защото  аз работя на бюро и когато не съм започнала физическа дейност или съм я преустановила.... Много се радвам, че има физически упражнения, разходки, много прекрасни хора, с които може да си говориш с часове ...

Къде Ви е най-хубаво, когато сте в клиниката на д-р Емилова?

Хората, със сигурност. Аз съм голям привърженик на тези хора и танцувам дори и в Лондон. Харесвам и водната гимнастика. Сутрешната гимнастика е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Да вдишваш свежия въздух е като едно прераждане. Сутрешната гимнастика е това, без което не мога.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ
krushi

Плодовете контролират емоциите

В това е убедена Димитричка   Статева от Добрич. Преди години тя търси помощ от д-р Емилова заради усложнения след п невмония. Добрите резултати са налице и днес жената е благодарна, защото е здрава и сама се грижи за семейството си. Какво ви накара да направите тази програма Вие? Много тежка пневмония,   която изкарах -..

обновено на 15.10.17 в 19:34

Може ли да се излекува астмата?

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова. Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих..

обновено на 09.10.17 в 06:21

Японски учен доказа подмладяването на клетката

Есента е най-богата на български плодове, които може да хапнем откъснати от дървото или на следващия ден, и да се направят поне няколко дни плодолечение. С консумацията на пресни български плодове приемаме много полезни вещества - витамини, минерали,ензими, антиоксиданти, пигменти вещества, разказва д-р Людмила Емилова. Самата тя "тръгва" към природните..

обновено на 01.10.17 в 17:45

Вълшебното хапче смокини

Смокинята е изключително полезен плод, споделя  д-р Людмила Емилова.  Тя съдържа много полезни минерали, калий, калций, цинк, магнезии и така нататък.  Съдържа много витамин С,  В1, В2, В6, В9 и други.  Има и голямо количество баластни вещества, които почистват добре дебелото черво. Изключително полезно е голямото съдържание на плодова захар, за да се..

обновено на 24.09.17 в 21:30

Имунната система се възстановява след няколко дни глад

Поредният усмихнат пациент срещам в клиниката на д-р Емилова. Здравейте. Казвам се Красимира Пецова от Пазарджик. Чувствам се великолепно. Чувствам се по-добре от вчера и може би малко по-лошо от утре. Защото ще продължите да правите   програмата на лечебно гладуване  на д-р Емилова? Абсолютно. Това е полезно за мен, това е важно за мен...

обновено на 17.09.17 в 13:59

81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!” Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето. Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една..

обновено на 10.09.17 в 22:16

Програмата на плодове помага при диабет

Димитър от Варна от няколко години има диабет тип 2, вече е на инсулин и  качва заради това килограми. В клиниката на д-р Емилова успява да свали 8 килограма за 10 дни, контролира на същите нива кръвната захар както с инсулин, но вече не го слага. Бях качил 16 килограма, защото имам диабет, бия си инсулин и така.... Направих няколко дни с програмата на..

обновено на 04.09.17 в 16:50