Танците и гимнастиката дават здраве!

| обновено на 13.08.17 в 19:02

Една българка, която  отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника.

Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна последователка. Беше невероятно преживяване. Дойдох за 10 дни, останах 24 и не ми се тръгваше изобщо. Запознах се с много хора. По принцип нямам сериозни здравословни проблеми. Свалих 10 килограма за тези 24 дни. Това е моят проблем - постоянно качвам килограми. Научих много рецепти, с които да си разнообразявам менюто. Питките са невероятни и когато ги правя, влагам много любов и са много вкусни.

СнимкаСпазвате ли този начин на живот между отделните програми?

В началото – да, но имаше нещо, което ме връща назад, така че търсих и друга помощ за да открия защо винаги искам да ям.  След това гладуване при д-р Емилова през 2009 година  аз започнах да  правя регулярно такива. Миналата година с три приятелки в социалните мрежи се чувахме постоянно и успяхме да направим програмата 30 дни заедно.

А успяхте ли да се захраните правилно?

Захранването е интересен момент, защото когато се връщаш към нормалната храна, тя е толкова вкусна и искаш да изядеш много, но успявам.

Сега сте отново в България...

Тъй като в последните години работата ми стана доста стресова. Опитвах се да правя тази програма... Опитвам се да я започна, защото винаги усещам освен потребност, и сила. Но в последните 3 месеца тази сила беше от типа „хайде утре, хайде утре” и когато видях, че тази сила не идва, аз си казах: ”план В”, звъннах и след седмица съм тук. Това много ми помогна и съм много благодарна, че точно д-р Емилова  е българка и аз имам възможност да я познавам и да правя тази програма. Чувствам се благословена.


СнимкаЧувствате се позитивно заредена, усмихната, щастлива...

Така е. Днес ми е 7 ден. Успях да сваля 5 килограма за 7 дена, което е страхотно. Гимнастиките, хората... много ми помагат да си върна мускулатурата, защото  аз работя на бюро и когато не съм започнала физическа дейност или съм я преустановила.... Много се радвам, че има физически упражнения, разходки, много прекрасни хора, с които може да си говориш с часове ...

Къде Ви е най-хубаво, когато сте в клиниката на д-р Емилова?

Хората, със сигурност. Аз съм голям привърженик на тези хора и танцувам дори и в Лондон. Харесвам и водната гимнастика. Сутрешната гимнастика е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Да вдишваш свежия въздух е като едно прераждане. Сутрешната гимнастика е това, без което не мога.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Веско Станков: "Махнете шкафчето за прегрешения!"

Той е на 38 години, но споделя, че енергията му в момента е повече от времето, когато е на 20. Завършил е  екология  в СУ "Св. Климент Охридски" и  мотивът му да се храни с цялостни продукти  е етичното отношение към животните и планетата. Споделя, че здравословният ефект идва постфактум . Веско Станков с часове може да говори за храната,..

обновено на 11.12.17 в 10:07

Подправките придават вкус и плътност на храната

Илия Илиев от 10 години е част от екипа, който приготвя здравословната храна в центъра на д-р Людмила Емилова. От 5 години вече и е главен готвач. Преди да се присъедини към екипа, сам прави програмата, защото имал гнойна ангина и акне.  След това животът му наистина се променя. Преди малко повече от година сключи брак с Галя, която също работи при д-р..

обновено на 03.12.17 в 18:47

Орехите ни правят по-умни!

По време на постите консумацията на ядки е особено полезна. Сред най-предпочитаните са орехите, които приличат на кората на човешкия мозък. Те са от най-ценните, разказва д-р Емилова, защото са много полезна и ценна храна за мозъка. Причината -  огромни количества Омега 3- мастни киселини, които дават шанс на мозъчните клетки да работят по-добре. Научни..

обновено на 01.12.17 в 13:26

Мариета от Кипър : "При д-р Емилова идвам за рехабилитация”

  15 години здравословен начин на живот води Мариета Стелину след програма на д-р Емилова. Тя живее в Кипър и е на 53 години. Доволна от постигнатите резултати, тя споделя това с близки и приятели, много от които също са прилагали плодолечение. Посещавам вече 15 години клиниката на д-р Емилова, където и да се намира . Когато дойдох, ми бяха..

публикувано на 26.11.17 в 10:09

Нужна е коренна промяна в храненето!

Програмата на плодолечение спасява 60-годишен мъж от тежка алергия. След 2 години той може да консумира всичко без да има риск. Всички показатели са в норма и като бонус са свалените 30 килограма. Семейство Нолеви от Хасково. Казвам се Тодор Нолев. Преди 2 години трябваше да лекувам тежка алергия, която се беше появила 3 години по-рано. С..

обновено на 12.11.17 в 17:05

Как се свалят 50 килограма за една година?

Отговорът от интервюто с Айсел от Турция, която след като прилага програмата на д-р Емилова и се връща в семейството си, синът й е толкова силно мотивиран, че за 1 година сваля 50 килограма без диети, само със здравословно хранене и спорт Казвам се Айсел и идвам от Турция. Дойдох преди 3 години при д-р Емилова. Чух за клиниката от свои приятели..

обновено на 05.11.17 в 22:48

Тиквите помагат за по-добър секс!

Тиквите са изключително полезни, това показва дългогодишният опит на д-р Емилова, която четвърт век се занимава с лечение с природни методи. Много е полезна сурова тиква под формата смути или прясно изцеден сок и затова именно по този начин тя е добре да присъства в менюто ни. Опитът на лекарката с хилядите пациенти показва, че те най-добре приемат..

обновено на 27.10.17 в 18:20