Танците и гимнастиката дават здраве!

| обновено на 13.08.17 в 19:02

Една българка, която  отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника.

Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна последователка. Беше невероятно преживяване. Дойдох за 10 дни, останах 24 и не ми се тръгваше изобщо. Запознах се с много хора. По принцип нямам сериозни здравословни проблеми. Свалих 10 килограма за тези 24 дни. Това е моят проблем - постоянно качвам килограми. Научих много рецепти, с които да си разнообразявам менюто. Питките са невероятни и когато ги правя, влагам много любов и са много вкусни.

СнимкаСпазвате ли този начин на живот между отделните програми?

В началото – да, но имаше нещо, което ме връща назад, така че търсих и друга помощ за да открия защо винаги искам да ям.  След това гладуване при д-р Емилова през 2009 година  аз започнах да  правя регулярно такива. Миналата година с три приятелки в социалните мрежи се чувахме постоянно и успяхме да направим програмата 30 дни заедно.

А успяхте ли да се захраните правилно?

Захранването е интересен момент, защото когато се връщаш към нормалната храна, тя е толкова вкусна и искаш да изядеш много, но успявам.

Сега сте отново в България...

Тъй като в последните години работата ми стана доста стресова. Опитвах се да правя тази програма... Опитвам се да я започна, защото винаги усещам освен потребност, и сила. Но в последните 3 месеца тази сила беше от типа „хайде утре, хайде утре” и когато видях, че тази сила не идва, аз си казах: ”план В”, звъннах и след седмица съм тук. Това много ми помогна и съм много благодарна, че точно д-р Емилова  е българка и аз имам възможност да я познавам и да правя тази програма. Чувствам се благословена.


СнимкаЧувствате се позитивно заредена, усмихната, щастлива...

Така е. Днес ми е 7 ден. Успях да сваля 5 килограма за 7 дена, което е страхотно. Гимнастиките, хората... много ми помагат да си върна мускулатурата, защото  аз работя на бюро и когато не съм започнала физическа дейност или съм я преустановила.... Много се радвам, че има физически упражнения, разходки, много прекрасни хора, с които може да си говориш с часове ...

Къде Ви е най-хубаво, когато сте в клиниката на д-р Емилова?

Хората, със сигурност. Аз съм голям привърженик на тези хора и танцувам дори и в Лондон. Харесвам и водната гимнастика. Сутрешната гимнастика е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Да вдишваш свежия въздух е като едно прераждане. Сутрешната гимнастика е това, без което не мога.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Здравето е път към духовното развитие

Това споделя една щастлива м айка на 9 годишно дете , дошло на бял свят с помощта на програмата на д - р Емилова . Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен . М айка съм на Теодор , който не случайно се казва Теодор , защото е Б ожи дар . Щ астлива съм да споделя..

обновено на 06.08.17 в 22:06

Д-р Емилова променя начина на мислене

С рещата с доктор Емилова променя в положителна посока живота на един млад човек - Георги о т София . Какво Ви доведе при д-р Емилова? Н ужда та от промяна . Т ова е един дълъг път на се беу сеща н е . Т ърсене за най-правилното и най-разумното . Аз бях еди н човек , който е бил из тощен от..

публикувано на 31.07.17 в 14:13

След програма на д-р Емилова жена с един яйчник роди две деца

Д ве деца ражда след прилагането на програмата на д - р Емилова една майка , която сега е много щастлива . Неда Е нева се казвам , аз съм от Карлово и съм на 42 години . Ц ялата процедура се наложи след спонтанен аборт , който имах . Две седмици след него настъпи усложнение ...

публикувано на 24.07.17 в 11:30

Най-много полезни вещества има в тъмнозелените листни зеленчуци

Лятото е време, в което салатите са особено предпочитани. Те са изключително препоръчвани от д-р Емилова, която има все повече пациенти от цял свят. Преди месеци те станаха вече 45 000. Защо е толкова полезна салатата, д-р Емилова? Изключително ценна и полезна, с малко калории, но с много полезни хранителни вещества. Джоуел Фърман,..

публикувано на 17.07.17 в 10:10

През лятото екипът на д-р Емилова е отново на Боровец

Голяма част от пациентите чакат с нетърпение почивката на Боровец в клиниката на д-р Емилова. И тази година ще се ползва базата на хотел „Боровец хилс”, където няма да има други гости и това позволява на хората, които прилагат програмата на плодове,чай и мед , да не се изкушават от храната.   Там ще има освен традиционната програма, медицински..

обновено на 09.07.17 в 22:45

Новата страница в живота на един млад мъж

С рещата с доктор Емилова променя в положителна посока живота на един млад човек - Георги о т София . Какво Ви доведе при д-р Емилова? Нуждата от промяна. Това е един дълъг път на себеусещане. Търсене за най-правилното и най-разумното. Аз бях един човек, който е бил изтощен от стреса и средата, в която е бил,..

публикувано на 31.07.17 в 06:50

Как се раждат две деца с един яйчник?

Д ве деца ражда след прилагането на програмата на д - р Емилова една майка , която сега е много щастлива . Неда Е нева се казвам , аз съм от Карлово и съм на 42 години . Ц ялата процедура се наложи след спонтанен аборт , който имах . Две седмици след него настъпи усложнение ...

публикувано на 24.07.17 в 07:05