Танците и гимнастиката дават здраве!

| обновено на 13.08.17 в 19:02

Една българка, която  отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника.

Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна последователка. Беше невероятно преживяване. Дойдох за 10 дни, останах 24 и не ми се тръгваше изобщо. Запознах се с много хора. По принцип нямам сериозни здравословни проблеми. Свалих 10 килограма за тези 24 дни. Това е моят проблем - постоянно качвам килограми. Научих много рецепти, с които да си разнообразявам менюто. Питките са невероятни и когато ги правя, влагам много любов и са много вкусни.

СнимкаСпазвате ли този начин на живот между отделните програми?

В началото – да, но имаше нещо, което ме връща назад, така че търсих и друга помощ за да открия защо винаги искам да ям.  След това гладуване при д-р Емилова през 2009 година  аз започнах да  правя регулярно такива. Миналата година с три приятелки в социалните мрежи се чувахме постоянно и успяхме да направим програмата 30 дни заедно.

А успяхте ли да се захраните правилно?

Захранването е интересен момент, защото когато се връщаш към нормалната храна, тя е толкова вкусна и искаш да изядеш много, но успявам.

Сега сте отново в България...

Тъй като в последните години работата ми стана доста стресова. Опитвах се да правя тази програма... Опитвам се да я започна, защото винаги усещам освен потребност, и сила. Но в последните 3 месеца тази сила беше от типа „хайде утре, хайде утре” и когато видях, че тази сила не идва, аз си казах: ”план В”, звъннах и след седмица съм тук. Това много ми помогна и съм много благодарна, че точно д-р Емилова  е българка и аз имам възможност да я познавам и да правя тази програма. Чувствам се благословена.


СнимкаЧувствате се позитивно заредена, усмихната, щастлива...

Така е. Днес ми е 7 ден. Успях да сваля 5 килограма за 7 дена, което е страхотно. Гимнастиките, хората... много ми помагат да си върна мускулатурата, защото  аз работя на бюро и когато не съм започнала физическа дейност или съм я преустановила.... Много се радвам, че има физически упражнения, разходки, много прекрасни хора, с които може да си говориш с часове ...

Къде Ви е най-хубаво, когато сте в клиниката на д-р Емилова?

Хората, със сигурност. Аз съм голям привърженик на тези хора и танцувам дори и в Лондон. Харесвам и водната гимнастика. Сутрешната гимнастика е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Да вдишваш свежия въздух е като едно прераждане. Сутрешната гимнастика е това, без което не мога.

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Тук се казва истината - в клиниката на д-р Емилова

Думите са на Антоанета Ангелова от Пловдив.         При д-р Емилова я води нуждата да живее по здравословен начин и да се храни така, че да е здрава и да изглежда добре.Това е разказ за нейния път към истината, за промяната и ползата от нея: Какъв беше здравословният проблем? Наднормено тегло, високо кръвно налягане и холестерол...

публикувано на 19.02.18 в 01:10

Борбата за здраве е трудна, важно е да не се откажеш

Семейството на Панайот Киров от Варна е сред първите пациенти на д-р Емилова. Началото е преди около 24 години. От програмата на плодове, чай и мед, се възползват неговата майка и сестра. Сега след такава програма  дъщеря му очаква бебе. Самият Панайот Киров няколко пъти е правил дълга програма на плодове, но не само това. Той няколко пъти е бил и само..

обновено на 11.02.18 в 15:33

Къде остана кашлицата?

Здравословни проблеми с белия дроб е решил пациент на д-р Емилова, който прави програмата на плодове, чай и мед. Аз се казвам Иванка Попова и съм от Бургас. От дете много често боледувам от белодробни заболявания, била съм по санаториуми. След това развих ХОББ - Хронична обструктивна белодробна болест, много правех тези инфекции. Колко..

публикувано на 04.02.18 в 16:02

46 хапчета всеки ден?

Всеки ден Елена Пенчева от Пловдив взимала 46 хапчета на ден за няколко сериозни заболявания. Днес те само 4 след 2 години спазване програма на д-р Емилова на плодове, чай и мед и природосъобразен начин на живот. 68-годишната жена идва в клиниката като придружител на внука си. Тогава била трудоустроена заради онкологично заболяване,..

публикувано на 29.01.18 в 00:05
Сем. Стоянови

Програмата на д-р Емилова слага край на депресиите

За това разказват майка и син. Повече от 10 години природосъобразен начин на живот води семейство Стоянови от село Тънково, община Несебър. Тръгват си много щастливи от контролния преглед след поредната програма на д-р Емилова. Олга Стоянова : Много добре се чувствам след всяка програма. Имам перфектни резултати от изследванията –..

публикувано на 21.01.18 в 15:18

Елена Пенчева: "Бях престъпник на собственото си здраве"

Много диагнози водят в клиниката на д-р Емилова Елена Пенчева. Сега тя е щастлива и усмихната, защото е доволна от живота. Аз съм на 68 години и съм от Пловдив. Имах много заболявания. Заради това децата ми страдаха. След смъртта на съпруга ми мислех, че с 3 кутии цигари дневно ще спра мъката. Така редувах работа и цигари и все..

публикувано на 12.01.18 в 19:26

Плодолечението лекува диабет

За това разказва дама, която след програма на плодове и чай овладява стойностите на кръвната захар . Добрите резултати връщат отново в клиниката на д-р Емилова една жена, която пътува стотици километри. Аз съм Елена Николова и съм от Панагюрище. Тук ме доведе здравословното състояние. Това е моето второ посещение в клиниката. Спазвам и в къщи..

публикувано на 07.01.18 в 17:34