81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

| обновено на 10.09.17 в 22:16

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!”

Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето.

Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една  моя братовчедка, която живее в Германия. Тогава се отнесох малко лековато към нейното предложение да бъдем заедно. Но другата ми приятелка, която беше по-настоятелна, каза :“ Ела да опиташ, нищо че нищо не те боли“.

Наистина ли нищо не Ви боли?

Тогава, когато дойдох, нищо не ме болеше. Преди четири години.  Е, имала съм белодробни проблеми, но смятам, че са минали и заминали, не е нещо, на което трябва да се обръща сериозно внимание.

Споделихте, че сте следвали съветите на Петър Димков?
Да, спазвах ги, защото той беше много благороден човек, много добър и много знаеше. Когато ме прегледа с диагноза – замърсена кръв, с цирей, мастити, отпадналост, и лекарите казаха, че не могат да ме излекуват. Той ми даде една програма, и аз я правих. Благодарение на майка ми аз успях да се справя.

Снимка

Когато на 25 години се излекувах, до 60 години аз не съм пила един аспирин. От нищо не съм боледувала.

Когато научих за програмата на д-р Емилова, аз исках да опитам и това, защото годините отминават и клетките остаряват,  а аз трябва да им помагам да се обновяват.

Това случи ли се при д-р Емилова?

Случи се и аз съм много доволна, защото живея сама, нямам деца и мисля, че д-р Емилова ми дава възможност  да се грижа сама за себе си до края на живота си. Миналата година получих една сърдечна криза, но пак не отдавам голямо внимание на това, защото кой не боледува?

Тук се грижат за болните и тук обичат хората, за тях това са едни деца, които протягат ръце към майка си, а те поемат тези ръце и правят всичко за тях. Веднага бях изпратена в болница, след това се върнах отново при екипа на д-р Емилова, и сега сърдечно ме приеха отново.

Снимка

А Вие как се чувствате?

Аз се чувствам прекрасно.  Аз не мисля, че съм болна / с усмивка разказва жената б. а/. Малко мускулът на сърцето ми работи по-бавно, но той работи и ще работи докато ми е дадено. Аз съм тук, за да помогна другите органи да са здрави и да не натежат на сърцето. И когато ме попитат : “ Защо отиваш при д-р Емилова, ти тежиш 50 килограма“. Вярно е , така е .

При ръста 1,70 см вероятно?

Е, бях, сега съм 1,68….малко съм се скъсила / отново с усмивка споделя Николина/ . Продължавам и вероятно ще продължавам. Много съм доволна, много съм  обнадеждена, че животът ми ще отиде до края с усмивка и с желание да се усмихвам на всички. Д-р Емилова за мен е един неземен човек, изпратена точно за мен, да ми покаже, че мога да продължа да живея колкото си искам.

Клиниката на д-р Емилова от октомври започва работа край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Тук се казва истината - в клиниката на д-р Емилова

Думите са на Антоанета Ангелова от Пловдив.         При д-р Емилова я води нуждата да живее по здравословен начин и да се храни така, че да е здрава и да изглежда добре.Това е разказ за нейния път към истината, за промяната и ползата от нея: Какъв беше здравословният проблем? Наднормено тегло, високо кръвно налягане и холестерол...

публикувано на 19.02.18 в 01:10

Борбата за здраве е трудна, важно е да не се откажеш

Семейството на Панайот Киров от Варна е сред първите пациенти на д-р Емилова. Началото е преди около 24 години. От програмата на плодове, чай и мед, се възползват неговата майка и сестра. Сега след такава програма  дъщеря му очаква бебе. Самият Панайот Киров няколко пъти е правил дълга програма на плодове, но не само това. Той няколко пъти е бил и само..

обновено на 11.02.18 в 15:33

Къде остана кашлицата?

Здравословни проблеми с белия дроб е решил пациент на д-р Емилова, който прави програмата на плодове, чай и мед. Аз се казвам Иванка Попова и съм от Бургас. От дете много често боледувам от белодробни заболявания, била съм по санаториуми. След това развих ХОББ - Хронична обструктивна белодробна болест, много правех тези инфекции. Колко..

публикувано на 04.02.18 в 16:02

46 хапчета всеки ден?

Всеки ден Елена Пенчева от Пловдив взимала 46 хапчета на ден за няколко сериозни заболявания. Днес те само 4 след 2 години спазване програма на д-р Емилова на плодове, чай и мед и природосъобразен начин на живот. 68-годишната жена идва в клиниката като придружител на внука си. Тогава била трудоустроена заради онкологично заболяване,..

публикувано на 29.01.18 в 00:05
Сем. Стоянови

Програмата на д-р Емилова слага край на депресиите

За това разказват майка и син. Повече от 10 години природосъобразен начин на живот води семейство Стоянови от село Тънково, община Несебър. Тръгват си много щастливи от контролния преглед след поредната програма на д-р Емилова. Олга Стоянова : Много добре се чувствам след всяка програма. Имам перфектни резултати от изследванията –..

публикувано на 21.01.18 в 15:18

Елена Пенчева: "Бях престъпник на собственото си здраве"

Много диагнози водят в клиниката на д-р Емилова Елена Пенчева. Сега тя е щастлива и усмихната, защото е доволна от живота. Аз съм на 68 години и съм от Пловдив. Имах много заболявания. Заради това децата ми страдаха. След смъртта на съпруга ми мислех, че с 3 кутии цигари дневно ще спра мъката. Така редувах работа и цигари и все..

публикувано на 12.01.18 в 19:26

Плодолечението лекува диабет

За това разказва дама, която след програма на плодове и чай овладява стойностите на кръвната захар . Добрите резултати връщат отново в клиниката на д-р Емилова една жена, която пътува стотици километри. Аз съм Елена Николова и съм от Панагюрище. Тук ме доведе здравословното състояние. Това е моето второ посещение в клиниката. Спазвам и в къщи..

публикувано на 07.01.18 в 17:34