81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

| обновено на 10.09.17 в 22:16

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!”

Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето.

Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една  моя братовчедка, която живее в Германия. Тогава се отнесох малко лековато към нейното предложение да бъдем заедно. Но другата ми приятелка, която беше по-настоятелна, каза :“ Ела да опиташ, нищо че нищо не те боли“.

Наистина ли нищо не Ви боли?

Тогава, когато дойдох, нищо не ме болеше. Преди четири години.  Е, имала съм белодробни проблеми, но смятам, че са минали и заминали, не е нещо, на което трябва да се обръща сериозно внимание.

Споделихте, че сте следвали съветите на Петър Димков?
Да, спазвах ги, защото той беше много благороден човек, много добър и много знаеше. Когато ме прегледа с диагноза – замърсена кръв, с цирей, мастити, отпадналост, и лекарите казаха, че не могат да ме излекуват. Той ми даде една програма, и аз я правих. Благодарение на майка ми аз успях да се справя.

Снимка

Когато на 25 години се излекувах, до 60 години аз не съм пила един аспирин. От нищо не съм боледувала.

Когато научих за програмата на д-р Емилова, аз исках да опитам и това, защото годините отминават и клетките остаряват,  а аз трябва да им помагам да се обновяват.

Това случи ли се при д-р Емилова?

Случи се и аз съм много доволна, защото живея сама, нямам деца и мисля, че д-р Емилова ми дава възможност  да се грижа сама за себе си до края на живота си. Миналата година получих една сърдечна криза, но пак не отдавам голямо внимание на това, защото кой не боледува?

Тук се грижат за болните и тук обичат хората, за тях това са едни деца, които протягат ръце към майка си, а те поемат тези ръце и правят всичко за тях. Веднага бях изпратена в болница, след това се върнах отново при екипа на д-р Емилова, и сега сърдечно ме приеха отново.

Снимка

А Вие как се чувствате?

Аз се чувствам прекрасно.  Аз не мисля, че съм болна / с усмивка разказва жената б. а/. Малко мускулът на сърцето ми работи по-бавно, но той работи и ще работи докато ми е дадено. Аз съм тук, за да помогна другите органи да са здрави и да не натежат на сърцето. И когато ме попитат : “ Защо отиваш при д-р Емилова, ти тежиш 50 килограма“. Вярно е , така е .

При ръста 1,70 см вероятно?

Е, бях, сега съм 1,68….малко съм се скъсила / отново с усмивка споделя Николина/ . Продължавам и вероятно ще продължавам. Много съм доволна, много съм  обнадеждена, че животът ми ще отиде до края с усмивка и с желание да се усмихвам на всички. Д-р Емилова за мен е един неземен човек, изпратена точно за мен, да ми покаже, че мога да продължа да живея колкото си искам.

Клиниката на д-р Емилова от октомври започва работа край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Студовата алергия може да се излекува

Сериозен проблем с алергиите решава  19-годишната  Авигея  от Велико Търново. Тежката алергия към студ и влага била от 4-5 години. Не помогнала традиционната медицина и хомеопатията, споделя Авигея. През миналата година 3 месеца е без мензис, след това приема в продължение на 3 месеца хормони, килограмите се увеличили с 10, но след спиране на..

публикувано на 17.06.18 в 11:50

Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2. От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах..

публикувано на 10.06.18 в 12:50

Да свалиш 55 килограма за една година? Възможно е.

55  килограма успява да свали за една година Атидже Башева от София. Младата жена тежала 155 килограма. Била в преддиабетно състояние, стойностите на кръвната захар били на границата. Имала и сънна апнея – не можела да спи нормално, често се будела и се чувствала отпаднала. Направила 4 дълги програми на плодове, чай и мед – общо 90..

публикувано на 03.06.18 в 14:05

Без хапче за кръвно и за диабет

" Вече не ползвам хапчета за кръвно, за диабет и инсулин ", това казва пациент на д-р Емилова. Станислав Христов от град Каолиново, област Шумен, идва в клиниката по настояване на съпругата си Надежда. Тя знаела за добрите резултати на екипа от години, но той все не се съгласявал. Сега шеговито казва за своята съпруга, че познава биографията на д-р..

публикувано на 27.05.18 в 15:02

Край на екземите?

" Живея живот без лекарства и затова благодаря, че има клиниката на д-р Емилова ". Признанието е на Моника Шванк , която живее в Берлин. Това е особено важно, защото е казано от 71-годишна дама, допълва д-р Емилова. Моника Шванк  идва преди 2 години в клиниката и сега е за трети път. Благодарение на програмите на плодове и чай и променения начин на..

публикувано на 20.05.18 в 16:35

След 5-дневна плодова програма децата не боледуват от бронхит и ангини

Това показва 25-годишния опит на д-р Людмила Емилова. Практиката е доказала, че  когато децата направят 5-дневна програма на плодове и чай, и след това правилно се захранят, след това имат по-силен имунитет. За трети път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие и този път периодът е по-дълъг – от 17 май до 15 юни. 5-звездният Гранд хотел..

публикувано на 13.05.18 в 16:43

Центърът на д-р Емилова отбеляза 25 години

"Всички пациенти са преминали през сърцето ми" , това сподели пред приятели д-р Людмила Емилова . За 25 години през центъра са лекувани 40 880 души от цял свят и всички те са станали част от мен, защото " никога не съм лекувала само за бройка ". И още от думите на популярната по цял диетоложка :  "Успяхме да помогнем на толкова много хора, но всеки..

публикувано на 06.05.18 в 08:15