81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

| обновено на 10.09.17 в 22:16

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!”

Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето.

Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една  моя братовчедка, която живее в Германия. Тогава се отнесох малко лековато към нейното предложение да бъдем заедно. Но другата ми приятелка, която беше по-настоятелна, каза :“ Ела да опиташ, нищо че нищо не те боли“.

Наистина ли нищо не Ви боли?

Тогава, когато дойдох, нищо не ме болеше. Преди четири години.  Е, имала съм белодробни проблеми, но смятам, че са минали и заминали, не е нещо, на което трябва да се обръща сериозно внимание.

Споделихте, че сте следвали съветите на Петър Димков?
Да, спазвах ги, защото той беше много благороден човек, много добър и много знаеше. Когато ме прегледа с диагноза – замърсена кръв, с цирей, мастити, отпадналост, и лекарите казаха, че не могат да ме излекуват. Той ми даде една програма, и аз я правих. Благодарение на майка ми аз успях да се справя.

Снимка

Когато на 25 години се излекувах, до 60 години аз не съм пила един аспирин. От нищо не съм боледувала.

Когато научих за програмата на д-р Емилова, аз исках да опитам и това, защото годините отминават и клетките остаряват,  а аз трябва да им помагам да се обновяват.

Това случи ли се при д-р Емилова?

Случи се и аз съм много доволна, защото живея сама, нямам деца и мисля, че д-р Емилова ми дава възможност  да се грижа сама за себе си до края на живота си. Миналата година получих една сърдечна криза, но пак не отдавам голямо внимание на това, защото кой не боледува?

Тук се грижат за болните и тук обичат хората, за тях това са едни деца, които протягат ръце към майка си, а те поемат тези ръце и правят всичко за тях. Веднага бях изпратена в болница, след това се върнах отново при екипа на д-р Емилова, и сега сърдечно ме приеха отново.

Снимка

А Вие как се чувствате?

Аз се чувствам прекрасно.  Аз не мисля, че съм болна / с усмивка разказва жената б. а/. Малко мускулът на сърцето ми работи по-бавно, но той работи и ще работи докато ми е дадено. Аз съм тук, за да помогна другите органи да са здрави и да не натежат на сърцето. И когато ме попитат : “ Защо отиваш при д-р Емилова, ти тежиш 50 килограма“. Вярно е , така е .

При ръста 1,70 см вероятно?

Е, бях, сега съм 1,68….малко съм се скъсила / отново с усмивка споделя Николина/ . Продължавам и вероятно ще продължавам. Много съм доволна, много съм  обнадеждена, че животът ми ще отиде до края с усмивка и с желание да се усмихвам на всички. Д-р Емилова за мен е един неземен човек, изпратена точно за мен, да ми покаже, че мога да продължа да живея колкото си искам.

Клиниката на д-р Емилова от октомври започва работа край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Орехите ни правят по-умни!

По време на постите консумацията на ядки е особено полезна. Сред най-предпочитаните са орехите, които приличат на кората на човешкия мозък. Те са от най-ценните, разказва д-р Емилова, защото са много полезна и ценна храна за мозъка. Причината -  огромни количества Омега 3- мастни киселини, които дават шанс на мозъчните клетки да работят по-добре. Научни..

обновено на 19.11.17 в 16:08

Нужна е коренна промяна в храненето!

Програмата на плодолечение спасява 60-годишен мъж от тежка алергия. След 2 години той може да консумира всичко без да има риск. Всички показатели са в норма и като бонус са свалените 30 килограма. Семейство Нолеви от Хасково. Казвам се Тодор Нолев. Преди 2 години трябваше да лекувам тежка алергия, която се беше появила 3 години по-рано. С..

обновено на 12.11.17 в 17:05

Как се свалят 50 килограма за една година?

Отговорът от интервюто с Айсел от Турция, която след като прилага програмата на д-р Емилова и се връща в семейството си, синът й е толкова силно мотивиран, че за 1 година сваля 50 килограма без диети, само със здравословно хранене и спорт Казвам се Айсел и идвам от Турция. Дойдох преди 3 години при д-р Емилова. Чух за клиниката от свои приятели..

обновено на 05.11.17 в 22:48

Тиквите помагат за по-добър секс!

Тиквите са изключително полезни, това показва дългогодишният опит на д-р Емилова, която четвърт век се занимава с лечение с природни методи. Много е полезна сурова тиква под формата смути или прясно изцеден сок и затова именно по този начин тя е добре да присъства в менюто ни. Опитът на лекарката с хилядите пациенти показва, че те най-добре приемат..

обновено на 27.10.17 в 18:20

Жена от Бургас: С програмата на д-р Емилова избегнах операция на Лумбалните прешлени

Изключително подвижна жена на възраст е един от пациентите в клиниката на д-р Емилова.Споделя, че е имала много сериозни заболявания, но с програмата на омекотено гладуване дори и операцията на Лумбалните прешлени се отлага. Казвам се Таня Прюр, аз съм на 71 години и съм от Бургас. При д-р Емилова идвам за 4-ти път. При нея в началото..

обновено на 22.10.17 в 19:17
krushi

Плодовете контролират емоциите

В това е убедена Димитричка   Статева от Добрич. Преди години тя търси помощ от д-р Емилова заради усложнения след п невмония. Добрите резултати са налице и днес жената е благодарна, защото е здрава и сама се грижи за семейството си. Какво ви накара да направите тази програма Вие? Много тежка пневмония,   която изкарах -..

обновено на 15.10.17 в 19:34

Може ли да се излекува астмата?

В това е убедена Весела от Несебър, която се чувства различен човек след програмата на омекотено гладуване, направена под непрекъснат контрол от д-р Емилова. Здравейте, аз съм Весела Димитрова от Несебър. При д-р Емилова ме доведе високо кръвно налягане и кръвна захар, бронхиална астма, която имам от години, придружена със сериозни пристъпи. Ходих..

обновено на 09.10.17 в 06:21