81-годишна жена: "Здравето е най-хубавото нещо!"

| обновено на 10.09.17 в 22:16

Редовен пациент на д-р Емилова  споделя, че тя е "изпратена, за да живея колкото си поискам!”

Казвам се Николина Жекова и съм на 81 години. В младостта си съм боледувала много често, но тогава разбрах, че най-хубавото нещо на света е здравето.

Зная за програмата на д-р Емилова  от  много  време – преди години за нея ми разказа една  моя братовчедка, която живее в Германия. Тогава се отнесох малко лековато към нейното предложение да бъдем заедно. Но другата ми приятелка, която беше по-настоятелна, каза :“ Ела да опиташ, нищо че нищо не те боли“.

Наистина ли нищо не Ви боли?

Тогава, когато дойдох, нищо не ме болеше. Преди четири години.  Е, имала съм белодробни проблеми, но смятам, че са минали и заминали, не е нещо, на което трябва да се обръща сериозно внимание.

Споделихте, че сте следвали съветите на Петър Димков?
Да, спазвах ги, защото той беше много благороден човек, много добър и много знаеше. Когато ме прегледа с диагноза – замърсена кръв, с цирей, мастити, отпадналост, и лекарите казаха, че не могат да ме излекуват. Той ми даде една програма, и аз я правих. Благодарение на майка ми аз успях да се справя.

Снимка

Когато на 25 години се излекувах, до 60 години аз не съм пила един аспирин. От нищо не съм боледувала.

Когато научих за програмата на д-р Емилова, аз исках да опитам и това, защото годините отминават и клетките остаряват,  а аз трябва да им помагам да се обновяват.

Това случи ли се при д-р Емилова?

Случи се и аз съм много доволна, защото живея сама, нямам деца и мисля, че д-р Емилова ми дава възможност  да се грижа сама за себе си до края на живота си. Миналата година получих една сърдечна криза, но пак не отдавам голямо внимание на това, защото кой не боледува?

Тук се грижат за болните и тук обичат хората, за тях това са едни деца, които протягат ръце към майка си, а те поемат тези ръце и правят всичко за тях. Веднага бях изпратена в болница, след това се върнах отново при екипа на д-р Емилова, и сега сърдечно ме приеха отново.

Снимка

А Вие как се чувствате?

Аз се чувствам прекрасно.  Аз не мисля, че съм болна / с усмивка разказва жената б. а/. Малко мускулът на сърцето ми работи по-бавно, но той работи и ще работи докато ми е дадено. Аз съм тук, за да помогна другите органи да са здрави и да не натежат на сърцето. И когато ме попитат : “ Защо отиваш при д-р Емилова, ти тежиш 50 килограма“. Вярно е , така е .

При ръста 1,70 см вероятно?

Е, бях, сега съм 1,68….малко съм се скъсила / отново с усмивка споделя Николина/ . Продължавам и вероятно ще продължавам. Много съм доволна, много съм  обнадеждена, че животът ми ще отиде до края с усмивка и с желание да се усмихвам на всички. Д-р Емилова за мен е един неземен човек, изпратена точно за мен, да ми покаже, че мога да продължа да живея колкото си искам.

Клиниката на д-р Емилова от октомври започва работа край Варна.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Вълшебното хапче смокини

Смокинята е изключително полезен плод, споделя  д-р Людмила Емилова.  Тя съдържа много полезни минерали, калий, калций, цинк, магнезии и така нататък.  Съдържа много витамин С,  В1, В2, В6, В9 и други.  Има и голямо количество баластни вещества, които почистват добре дебелото черво. Изключително полезно е голямото съдържание на плодова захар, за да се..

обновено на 24.09.17 в 21:30

Имунната система се възстановява след няколко дни глад

Поредният усмихнат пациент срещам в клиниката на д-р Емилова. Здравейте. Казвам се Красимира Пецова от Пазарджик. Чувствам се великолепно. Чувствам се по-добре от вчера и може би малко по-лошо от утре. Защото ще продължите да правите   програмата на лечебно гладуване  на д-р Емилова? Абсолютно. Това е полезно за мен, това е важно за мен...

обновено на 17.09.17 в 13:59

Програмата на плодове помага при диабет

Димитър от Варна от няколко години има диабет тип 2, вече е на инсулин и  качва заради това килограми. В клиниката на д-р Емилова успява да свали 8 килограма за 10 дни, контролира на същите нива кръвната захар както с инсулин, но вече не го слага. Бях качил 16 килограма, защото имам диабет, бия си инсулин и така.... Направих няколко дни с програмата на..

обновено на 04.09.17 в 16:50

Плодове и спорт за здраве!

Цял род от София е почитател на здравословното хранене, което предлага клиниката на д-р Емилова. Най-малкият член е 8-годишната София. В разговора се включват нейната майка и леля - Милена и Ралица. Дойдох, за да отслабна. Стана, но не толкова, колкото исках. Много е лесно и добре се чувствах. Но на мама не беше лесно...Постоянно ядеше плод и мед,..

обновено на 27.08.17 в 21:21

Здравословното хранене е начин на живот!

Цяла фамилия от Пазарджик се е посветила на здравословния начин на живот. През 90-те години при д-р Емилова идват бабата и дядото, след това показват на своите дъщери какви са резултатите и те също започват да се хранят и да живеят здравословно. Срещам в клиниката семейството на 5-годишния Любчо, който е с родителите си и всички заедно правят..

обновено на 20.08.17 в 19:17

Танците и гимнастиката дават здраве!

Една българка, която   отделя внимание на своето здраве, идва от Англия, за да бъде част от пациентите на д-р Емилова в нейната клиника. Казвам се Ваня. Научих за гладолечението в ранните си години от книгата на Лидия Ковачева. Успях да гладувам 14 дни в къщи. През 2009 година посетих клиниката на д-р Емилова, защото зная, че тя е нейна..

обновено на 13.08.17 в 19:02

Здравето е път към духовното развитие

Това споделя една щастлива м айка на 9 годишно дете , дошло на бял свят с помощта на програмата на д - р Емилова . Казвам се Габриела Димитрова и съм на 46 години от град Плевен . М айка съм на Теодор , който не случайно се казва Теодор , защото е Б ожи дар . Щ астлива съм да споделя..

обновено на 06.08.17 в 22:06