Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без хапче за кръвно и за диабет

"Вече не ползвам хапчета за кръвно, за диабет и инсулин", това казва пациент на д-р Емилова.

Станислав Христов от град Каолиново, област Шумен, идва в клиниката по настояване на съпругата си Надежда. Тя знаела за добрите резултати на екипа от години, но той все не се съгласявал. Сега шеговито казва за своята съпруга, че познава биографията на д-р Емилова по-добре от самата нея, защото е прочела всичко за прилагания от нея метод и е видяла всичко по темата.

Здравето на съпруга се влошавало въпреки лечението с традиционната медицина. Имал полиневропатия, диабет, вземал инсулин три пъти дневно. Решил да направи програмата с плодове, след като зрението се влошило. Съпругата му разказва, че е лекувал очите, но без резултат, защото има диабет. 

Семейството направили заедно 20-дневна програма на плодове, чай и мед и необходимото захранване. Станислав свалил 13 кг, повечето от които са мазнини. Споделя : "Искам да сваля поне още 6 килограма, за да се почувствам човек!".

СнимкаИ резултатите дошли. Подобрила се работа на сърцето. Вече не взима никакви лекарства. В момента зрението на едното око е 40 процента, а било само 2 процента. На другото сега е 70 процента.

От "солидарност" програмата направила и съпругата Надежда, която е свалила 3 килограма и ще продължи да го подкрепя. Заедно спазват всичко, каквото им кажат в клиниката и така според тях няма нищо трудно, защото получават информация как да го направят всичко. 

Вече почти не консумират хляб и сол. В салатите слагат лимон. Месото е веднъж седмично.  Станислав Христов разказва, че на 1 май си хапнал "мазна свинска пържола, но с огромна салата без сол, и кръвната захар  е 8".  Убедени са, че "няма трудност да се спазване програмата , но трябва да има желание и мотивация".

А примерът със свалените килограми и доброто здраве е заразителен. Сега десетки техни приятели са решили да направят програмата, след като са видели постигнатите резултати на Станислав. Той самият ще я прави на 3 месеца веднъж, защото вече знае, че "това е начин на живот, това е спасението".






Клиниката на д-р Емилова до 15 юни ще бъде в Поморие, през юли и август - на Боровец. Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27