Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дрифт шоу във Варна

Автор:

Интересно дрифт шоу имаше във Варна на паркинга на един от големите търговски комплекси. Участваха български шампиони и гости, шампиони на страните Сърбия и Румъния. Надпреварата може да бъде считана за балкански шампионат, но по-скоро организаторите искаха да представят красотата на този спорт.

Във Варна почитателите на автомобилните спортове са десетки хиляди. Зрителите бяха повече от 4000 на брой. Сред участниците се откроява варненецът Красимир Стефанов. Той е трикратен шампион на България. Краси направи впечатляваща демонстрация и показа страхотни елементи.

Сърбинът Игор Стеванович е шампион на страната си и демонстрира уменията си с "BMW E46". Пилотът от Румъния се казва Влад Станеску, който също участва с "BMW Е 30". Машините бяха изключително мощни. Нямаше двигател по-слаб от 400 конски сили. В последния момент сред участниците попадна и Димо Георгиев от Стара Загора, който участва с "Нисан Силвия".

Снимка

СнимкаСнимка

Снимка






Снимка



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: "Лудогорец" катастрофира на "Тича", коментарът на треньорите

Отборът на "Лудогорец" претърпя голям провал" във Варна при гостуването си на "Черно море". Те загубиха с 0-4, като това се оказва най-тежката загуба в клубната история. Въпреки, че вече са си осигурили шампионската титла, 13-та поредна, не може да си позволиш такава загуба. Тук можете да чуете треньорските мнения след мача...

публикувано на 22.05.24 в 09:43

Много медали за боксьорите на "Черно мре"

За първи път в Бургас се провежда турнир по бокс за Купа Бургас Варненски боксьори от спортен клуб Черно море участваха в надпреварата седем души които се върнаха със седем медала. Габриел Георгиев - златен медал, Игнат Димитров - златен медал, Кристиян Ерсой -златен медал, Александър Илиев- златен медал. Андреан Стойков и Виктор Стоименов..

публикувано на 22.05.24 в 07:55

Франция ни победи в дебютен треньорски мач

Олимпийският шампион Франция победи България с 3:0 (25:21, 26:24, 25:14) в официалния дебют на новия треньор Джанлоренцо Бленджини. Двубоят от Лигата на нациите беше равностоен и се игра в Анталия, където миналата седмица излезе нашият женски отбор.

публикувано на 22.05.24 в 07:54

"Етър" показа феърплей

„Етър“ записа трето поредно равенство срещу отбор, който се бори за оцеляването си, като направи 1:1 с „Ботев“ (Враца). „Виолетовите“ по категоричен начин показаха, че играят честно срещу всички. Двата отбора направиха интересен двубой. ЕТЪР 1:1 БОТЕВ (ВРАЦА) 0:1 Диого Барбоса (21) 1:1 Дидис Пита (44)

публикувано на 22.05.24 в 07:53

Големият финал в Лига Европа е днес

Тази вечер ще има финал в европейските клубни футболни турнири. Ще стане ясен носителят на трофея в Лига Европа. Сблъсъкът на “Авива Стейдиъм” в Дъблин от 22:00 изправя един срещу друг италианския Аталанта и германския Байер (Леверкузен).За италианците това е първи европейски финал в клубната история. Те ще искат да покажат на цеблия свят, че са..

публикувано на 22.05.24 в 07:52

Рая Димитрова: Катата ми е любимото нещо в каратето (ВИДЕО)

Една чаровна млада дама от Варна стана европейска шампионка по карате киокушин на ката.  Рая Димитрова от спортен клуб "Ичи Геки" е само на 15 години и стъпи на европейския връх.  Това е второ европейско първенство за нея и първа титла от такъв форум. Тя има преди това балканска титла на ката. Секунди след спечеленото европейско злато Рая..

публикувано на 21.05.24 в 12:50

ВИДЕО: "Икономистите" загубиха първия полуфинал

Отборът по футзал на "Икономически университет"-Варна загуби първия полуфинал от "Амиго Северозапад" с 6-10. Варненци играха вабанк доста дълго време през второто полувреме, без вратар за да имат числено превъзходство в атака, но въпреки това не успяха. Сега предстои втори мач в София.

публикувано на 21.05.24 в 11:16