Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да се чувства все по-добре.

„Разбрах, че нормалното състояние на човек е да бъде спокоен и щастлив”, разказва Татяна пред Габриела Гаврилова.

-  Колко пъти в годината правите тази програма?

Минимум веднъж в годината съм на плодове, чай и мед в продължение на 20 дни и захранване – 10. Всеки понеделник си правя кратки гладувания или понякога до пет дни в месеца. Редувам ги. Имах прекъсване в продължение на пет години. Стоматологът ми забрани заради опасността организмът ми да изхвърли зъбните импланти, които имам. Но миналата година отново дойдох при д-р Емилова и тя ме убеди, че вече няма такъв риск.

-  Срещам Ви в края на захранването?

Тази година непланирано гладувах 20 дни. Пръвоначално си мислех, че ще съм на чай и плод само няколко дни, но после продължих. Когато съм на захранване винаги идвам в клиниката. Така се случи, че миналата година посещавах клиниката няколко пъти и получих такъв заряд, имах толкова и сила и енергия, които ме държаха до сега.

-  Имахте ли някакви диагнози преди гладуването?

-  Вече дори не ги помня.

-  Вие сте слаба, но свалихте ли още килограми?

Да, 6 килограма. Бих искала да споделя, че по време на плодолечение аз забременях. Работих до последния ден преди раждането. Не напълнях, а имах само малко коремче. Родих момче – Теодор, който е вече на 13 години.

Клиниката на д-р Емилова започва работа на 20.09 отново в хотел Аква Азур край Варна. Телефонът за връзка с нейния екип е 0888/951288
ВИЖТЕ ОЩЕ

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45

Здрави и спокойни са децата, родени след плодолечение при д-р Емилова

Тотална промяна  се случва в живота на бившата гимнастичка Милена Георгиева от  София след срещата и с д-р Людмила Емилова. Първата ми среща с д-р Емилова беше след тежка бременност и раждане. Качих 30 килограма. Възстановяването беше трудно и тежко. Така реших да опитам в клиниката на д-р Емилова. В началото беше трудно. Чувствах се отпаднала и..

публикувано на 26.08.19 в 14:26

Три поколения жени с пълно доверие към д-р Емилова

"Плодолечението е моето лечение и за всичко се доверявам на д-р Емилова". Така Феня Динкова от Пазарджик започва разказа си защо избира  да отпразнува 63 си рожден ден с дъщерята и внучката в клиниката при д-р Людмила Емилова. Всяка година тя поне по два пъти се среща с докторката и провежда гладолечение под нейно наблюдение.  Резултатите,..

публикувано на 19.08.19 в 12:50

Плодолечението помага и при анорексия

Програмата за природосъобразен начин на живот на д-р Людмила Емилова помага не само на хора с повече килограми, но и на такива, които са под нормата. За това разказва д-р Донна Спасова, която е последното попълнение в клиниката на д-р Емилова. -   Какво се случи при Вас? -   Аз не бях с наднормено тегло, а тежах 55 килограма...

публикувано на 12.08.19 в 06:00

При д-р Емилова си поемам дъх

Необходимостта да обърне духовните очи към себе си е една от причините Маргарита Хофер да дойде отново в клиниката на д-р Емилова. Тя идва от Швейцария, където живее в продължение на десетилетия. "Посвещават те в теб самия и ти казват да се вземеш в ръце“. Така звучи случващото се в клиниката на д-р Емилова през очите на една от нейните..

публикувано на 05.08.19 в 06:00

Край на главоболието с плодолечение

За втори път в клиниката на д-р Людмила Емилова край Варна идва една дама от Русия. Доволна е от постигнатите резултати и продължава борбата за своето здраве. Аз се казвам Людмила Седорина и съм от Москва. Имам много познати, които са били при д-р Емилова и са много доволни, защото имат отлични резултати. Затова по тяхна препоръка аз дойдох..

публикувано на 29.07.19 в 06:00

Плодов коктейл създава приятелства

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как се стигна до..

публикувано на 22.07.19 в 06:00